تشکیل کارگروه ساماندهی کودکان بازمانده از تحصیل در قزوین

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین با بیان اینکه لازم است کارگروه ساماندهی کودکان بازمانده از تحصیل شکل گیرد گفت: باید بتوانیم ۱۱۴۹ نفر کودک بازمانده از تحصیل را در استان به تحصیل بازگردانیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، عباس کاظمی ظهر امروز _دوشنبه شانزدهم مهر_ در چهارمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان قزوین اظهار کرد: توجه به کودکان بازمانده از تحصیل باید جدی‌تر باشد و بدانیم چه خواهیم کرد و کجا خواهیم رفت تا هزینه‌ها هدر نرود.

وی افزود: برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل به آموزش باید آمار متقن داشته باشیم و بدانیم تحصیل از آسیب‌های اجتماعی پیشگیری می‌کند و بیسوادی پیامدهای زیادی دارد. به همین منظور باید کارگروه ساماندهی کودکان بازمانده از تحصیل شکل بگیرد تا بتوانیم هر ساله در مهرماه افراد بیشتری را جذب تحصیل کنیم.

لزوم بازگشت بیش از ۱۱۰۰ نفر دانش‌آموز به تحصیل

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین با بیان اینکه لازم است کارگروه ساماندهی کودکان بازمانده از تحصیل شکل گیرد، خاطرنشان کرد: باید بتوانیم ۱۱۴۹ نفر بازمانده از تحصیل را که شناسایی شده، به تحصیل بازگردانیم.

کاظمی اضافه کرد: اسامی افراد فوت‌شده و ازدواج‌کرده باید از فهرست بازماندگان از تحصیل حذف شود. از طرفی باید اولویت‌ها را مشخص کنید و بعد از راه‌اندازی کمیته‌های شهرستانی ذیل کارگروه یادشده یک کار مستمر و مدون توسط کارگروه صورت گیرد تا بتوانیم به موقع درباره این کودکان تصمیم‌گیری کنیم.

وی ادامه داد: درباره موضوع اتباع نیز به زودی تشکیل سازمان مهاجرت در مجلس نهایی و موضوع اتباع بیگانه تعیین تکلیف اساسی می‌شود و دستورالعمل‌های معارض و مناطق ممنوعه مورد بررسی قرار می‌گیرد؛ پیشنهاد دادیم استان قزوین از محدوده سبز خارج و به طور کامل منطقه ممنوعه برای اتباع شود که در اینباره شورای عالی امنیت ملی باید تصمیم بگیرد.

ارزیابی فرمانداران بر اساس مشارکت در طرح نماد

معاون استاندار قزوین با بیان اینکه در موضوع بازماندگی از تحصیل حتماً دستگاه‌های متولی جدی‌تر ورود کنند، چون آموزش و پرورش به تنهایی نمی‌تواند اقدام کند، اضافه کرد: با راه‌اندازی کارگروه ساماندهی کودکان بازمانده از تحصیل شناسایی دقیق‌تری صورت می‌گیرد و امکان همراهی دستگاه‌های اجرایی مهیا می‌شود.

عباس کاظمی همچنین درباره اجرای طرح نماد (نظام مراقبت از دانش‌آموزان) عنوان کرد: طرح نماد یک حرکت هوشمندانه برای کاهش آسیب‌های اجتماعی است و ۱۱ دستگاه باید همکاری کنند تا به نتایج خوبی برسیم. در این طرح برخی دستگاه‌ها خیلی خوب عمل کرده‌اند و برخی هیچ همکاری ندارند که باید توجیه شوند.

وی افزود: حتماً میزان مشارکت فرمانداران در اجرای طرح نماد در ارزیابی فرمانداران مورد بررسی قرار می‌گیرد و به همین خاطر خود فرمانداران باید در جلسات شورای آموزش و پرورش شرکت کنند و نباید به جای حضور نماینده اعزام کنند.

کد خبر 798098

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.