به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، نجمه کرباسی با تأکید بر اینکه کاهش تدریجی دید، اولین علامت بسیاری از بیماریهای چشمی است، اظهار کرد: افراد اغلب تا زمانی که تاری دیدشان به شدت افزایش یابد، به چشم پزشک مراجعه نمیکنند.
وی با اشاره به جراحیهای لیزیک و لازک افزود: این جراحیها برای افرادی که دچار نزدیکبینی، دوربینی یا آستیگماتیسم هستند، مناسب است.
این متخصص چشم دانشگاه علوم پزشکی کردستان خاطرنشان کرد: بعد از ثابت شدن شماره چشم و در سنین جوانی از نظر علمی عمل لیزیک و لازک چشم قابل انجام است و بر اساس انجام عکسبرداریها و معاینات تخصصی چشم پزشکی، تصمیم نهایی برای انتخاب روش عمل جراحی چشم از سوی پزشک گرفته میشود.
کرباسی به خطرات استفاده طولانیمدت از گوشی، تبلت و کامپیوتر اشاره و تاکید کرد: استفاده بیش از حد از دستگاههای دیجیتال میتواند باعث ایجاد مشکلات بینایی شود لذا برای جلوگیری از مشکلات، توصیه میشود هر ۲۰ دقیقه یکبار به مدت ۲۰ ثانیه به یک نقطه دور نگاه کنید.
وی با ابراز نگرانی از تأخیر در مراجعه بیماران به چشم پزشک، گفت: بسیاری از مردم استان کردستان به دلیل عدم آگاهی یا ترس از عمل جراحی، تا مراحل پیشرفته بیماری چشم خود را درمان نمیکنند، در حالی که تشخیص زودهنگام و درمان به موقع میتواند از بروز عوارض جدی جلوگیری کند.
این متخصص چشم به ضرورت معاینات مرتب چشم پزشکی پرداخت و تصریح کرد: هر شخصی باید به صورت دورهای و منظم مورد معاینه چشمی قرار گیرد، در بزرگسالان معاینه چشمی از جهت درست بودن شماره عینک و تشخیص زودرس بیماریها اهمیت دارد و در کودکان، معاینه چشمی نقش بسیار مهمی در تکامل بینایی کودک دارد، از آن جایی که بینایی نقش مهمی در فرآیند یادگیری کودکان دارد، اهمیت معاینات دورهای در کودکان دو چندان است.
کرباسی در پایان به امکانات پیشرفته چشم پزشکی در استان کردستان اشاره کرد و گفت: استان کردستان به دستگاههای جراحی مدرن و پیشرفتهای مجهز است که امکان انجام انواع عملهای چشم به ویژه در زمینه آب مروارید را فراهم میکند.
نظر شما