پیگیری ساخت مگاهاسپیتال در مازندران از برنامه‌های دانشگاه علوم پزشکی است

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به تاسیس بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی در استان گفت: یکی از برنامه‌های مهم در این حوزه پیگیری ساخت مگاهاسپیتال در مازندران است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، محمدصادق رضایی امشب_یکشنبه پانزدهم مهر_ در دیدار با آیت‌الله محمدباقر محمدی‌لائینی نماینده ولی فقیه در مازندران، با اشاره به اهداف و برنامه‌های دانشگاه علوم پزشکی این استان اظهار کرد: مهم‌ترین انگیزه برای حضور در این مسئولیت، اجرای عدالت در توزیع امکانات، پرداختی‌ها و جلوگیری از تضییع کرامت انسانی در این مجموعه است و یکی از برنامه‌های اصلی که دنبال خواهیم کرد، تقویت روحیه امید و انگیزه کارکنان است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۲۳ هزار نفر در دانشگاه علوم پزشکی مازندران مشغول به کار هستند، افزود: اگر به رضایت شغلی کارکنان توجه نشود بهره‌وری آنان کاهش پیدا کرده و در نتیجه مردم از خدمات ارائه شده رضایت کافی ندارند لذا یکی از اهداف اصلی ارتقای رضایت شغلی کارکنان است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران پیگیری ساخت مگاهاسپیتال را یکی دیگر از برنامه‌های خود مطرح کرد و گفت: ۲۶ بیمارستان بزرگ و کوچک دانشگاهی در استان مازندران فعال است که گستردگی این بیمارستان‌ها در استان سبب بالا رفتن هزینه‌ها و کاهش کیفیت خدمات درمانی می‌شود.

وی با اشاره به تأسیس بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی در مازندران یادآور شد: پزشکان متخصص و متبحری در بیمارستان‌های دولتی مشغول به کار هستند که اگر زیرساخت‌های درمانی مگاهاسپیتال ۱۰۰۰ تخت خوابی به سرانجام برسد با تجهیزات مدرن پزشکی می‌توان به همه بیماران ارجاعی بیمارستان‌های استان خدمات درمانی ارائه کرد.

رضایی در همین زمینه خواستار حمایت مسؤولین ارشد استان و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی شد و تاکید کرد: یکی دیگر از برنامه‌ها استفاده از ظرفیت‌های کشوری و استانی در فراهم کردن زیرساخت‌های لازم برای ارائه خدمات مطلوب‌تر به هم‌وطنان است.

این مسئول ادامه داد: معتقدم عدم بکارگیری افراد متعهد و متخصص به دلیل اختلاف سلیقه سبب آسیب به بدنه سازمان و اتلاف منابع می‌شود بنابراین مصمم هستم از همه ظرفیت‌ها، فرصت‌ها و افراد متخصص، متدین و توانمند سراسر استان استفاده کنیم.

کد خبر 797880

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.