در برنامه هفتم توسعه از جایگاه اثرگذار فرهنگی شورا و شهرداری‌ها غفلت شده است

عضو شورای اسلامی شهر شیراز گفت: در برنامه هفتم توسعه، مصوب مشترک دولت و مجلس، در بخش مربوط به حوزه فرهنگی از جایگاه اثر گذار فرهنگی شورا و شهرداری ها غفلت شده و این موضوع نشان می‌دهد متولیان فرهنگی دولتی و کمیسیون فرهنگی مجلس، کارمیدانی و جهادی در حوزه فرهنگی نکرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، محمد رضا هاجری امروز_ یکشنبه پانزدهم مهر_ در یکصد و شصت و نهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر شیراز در نطق پیش از دستور اظهار کرد: شورا و شهرداری دوره ششم شیراز، مفتخر است که در برنامه‌های فاخر، شب‌های پرستاره در حرم شاه چراغ (ع)، گذر هنر جانان حافظ، کنگره حضرت محمد (ص)، همایش جهانی رسانه‌های جهان اسلام با محوریت جبهه مقاومت، فضاسازی و اجرای یادواره شهدای شیراز، محله و مسجد محوری، محرومیت زدایی و آواها و نواهای ۷ هزار نفره سالار عقیلی در شهرک گلستان، نقش اساسی و حمایتی کامل داشته است.

وی افزود: درصدد هستیم با بهره بردن از تجربیات فعالان فرهنگی ادوار شورا و شهرداری، چشم‌انداز ۲۰ ساله فرهنگی، هنری، اجتماعی و ورزشی شهر مقدس شیراز را به همراه پیوست فرهنگی تهیه، به عنوان یادگار ماندگار و جاودان با جلوداری شورای اسلامی دوره ششم شیراز به فعالان عرصه‌های فرهنگی شیراز تقدیم و پیشنهاد دهیم. لذا با استفاده از اسناد بالا دستی و پرهیز از تئوری و نظریه پردازی و دکترین‌های فانتزی، آکواریومی و ویترینی از تمامی دلسوزان حوزه فرهنگی شهر درخواست داریم ما را در این کار بزرگ و ضروری، راهنمایی و کمک کنند.

عضو شورای اسلامی شهر شیراز تصریح کرد: در برنامه هفتم توسعه، مصوب مشترک دولت و مجلس، در بخش مربوط به حوزه فرهنگی از جایگاه اثر گذار فرهنگی شورا و شهرداری‌ها غافل شده‌اند. این موضوع نشان می‌دهد متولیان فرهنگی دولتی و کمیسیون فرهنگی مجلس، کار میدانی و جهادی در حوزه فرهنگی نکرده‌اند.

هاجری خاطر نشان کرد: فرهنگ عمومی توسط مردم ترویج و گسترش می‌یابد و وقتی شورا و شهرداری در قانون ابلاغی برای اجرا حتی یاری کننده حذف و سانسور شده است، چه توقعی از موفقیت دارند. این در حال است که دولت و مجلس باید غفلت خود را پیرامون شورا و شهرداری‌ها با توجه به جلوداری آنها در میدان و کار فرهنگی، گردشگری، ورزشی و اجتماعی و محله و مسجد محوری جبران کنند.

بررسی تمام مراکز آموزشی و مدارس شیراز از لحاظ ایمنی

وی تاکید کرد: این موضوع واضح است که ترک فعل‌های متولیان فرهنگی توسط شورا و شهرداری کلان شهرها جبران می‌شود.

عضو شورای اسلامی شهر شیراز اضافه کرد: با همکاری طلاب جوان و جهادی عرصه فرهنگ و تربیت در تمام بوستان‌ها، نمازخانه‌ها و محلات شاهد تغییر و تحول مناسب در گسترش و ترویج سبک زندگی اسلامی ایرانی خواهیم بود. همچنین فضای عمومی تفریحات با نشاط و سلامت بیشتری خدمات رسانی خواهند کرد و شورا و شهرداری، تمامی اماکن خدماتی و رفاهی خود را خانواده محور به عنوان نهاد مقدس تعالی بخش قرار خواهد داد.

هاجری ادامه داد: لازم است معاون خدمات شهری و نیروهای ستاد بحران و آتش نشانی، تمام مراکز آموزشی و مدارس شیراز را از لحاظ ایمنی، بررسی و تأیید کنند. همچنین هر مرکز دانشگاهی و آموزشی که ایمن نبود، باید به صورت موقت تا ایمن سازی بسته شود تا جگر گوشه‌های والدین این شهر، سلامتشان صیانت شود و وظیفه مدیریت شهری و مسئولان این است تا طبق قانون، موظف به همکاری باشند.

کد خبر 797848

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.