به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمد خیاطزنجانی امروز _یکشنبه پانزدهم مهر_ با اشاره به سابقه دیرینه فعالیت کانون در این استان، اظهار کرد: فعالیت کانون در استان کرمانشاه از سال ۱۳۵۰ در شهرستان قصرشیرین آغاز بعد از آن شعبه دوم در شهرستان کرمانشاه راهاندازی و تا به امروز فعالیتها بهصورت مستمر ادامه دارد.
وی با اشاره به فعالیت ۳۷ مرکز ثابت، ۲ مرکز سیار روستایی و یک مرکز پستی، افزود: کرمانشاه به لحاظ تعداد مراکز ثابت هفتمین استان کشور شناخته شده، در واقع یکی از فعالترین مجموعههای کانون در کشور هستیم.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه یکی از سیاستهای کانون را در بحث عدالت تربیتی عنوان و خاطرنشان کرد: کانون در تلاش است که بیشترین نقشآفرینی را در مناطق کمبرخوردار و نیمه برخوردار داشته باشد لذا از ۳۷ مرکز ثابت، ۲۸ مرکز در مناطق کمبرخوردار و نیمه برخوردار استان فعالیت دارند.
خیاطزنجانی ادامه داد: هدف از فعالیت مراکز سیار روستایی و شهری، ارائه خدمات به کسانی است که امکان استفاده و بهرهمندی از مراکز ثابت را ندارند.
وی اضافه کرد: مراکز پستی هم با کودکان و نوجوانانی که امکان استفاده از مراکز ثابت و سیار را ندارند، در ارتباط است.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه از بهرهمندی از حلقههای میانی و گروههای جهادی خبر داد و تاکید کرد: در راستای حرکت مردمیسازی کانون، امروزه در قالب گروههای جهادی اعزام به مناطق کمبرخوردار و یا روستایی را انجام میدهیم.
خیاطزنجانی عنوان کرد: از ابتدای سال تا به امروز نسبت به سال گذشته ۲۶۱ هزار و ۵۳۳ جلد کتاب را در اختیار کودکان و نوجوانان قرار دادیم و ۲۵ ساعت از سرانه کتاب را در این حوزه نسبت به سال گذشته افزایش دادیم و این اتفاق خوبی است و دومین کودک کتابخوان کشور هم سال گذشته با خواندن بیش از ۴۵۸ جلد کتاب در مدت یک سال از استان کرمانشاه معرفی شد.
وی با اشاره به تولید ۵ سرود طی سال گذشته با همکاری دستگاهها، گفت: ۲۲ گروه نمایشی از کودکان و نوجوانان تشکیل و با یکدیگر به رقابت پرداختند، همینطور بیش از ۳۰۰ کارگاه آموزشی در سطح استان برگزار شد که رشد ۱۰۰ درصدی به نسبت سال قبل داشت.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه اولین مرکز تخصصی نوجوانان در حوزه نوجوان محوری در کشور در استان کرمانشاه تشکیل شد، اظهار کرد: امسال بیش از ۷۸۰ اثر قصهگویی در جشنواره بینالمللی قصهگویی داشتیم که رشد ۱۰ درصدی نسبت به سالهای گذشته داشته است.
خیاطزنجانی ادامه داد: در حوزه تبلیغ و اطلاعرسانی اخبار کانون امسال با یکی از خبرگزاریهای رسمی کشور تفاهنامهای منعقد شده است که به طور ماهانه ۱۰ خبر از مجموعه خبرهای خبرگزاری به مجموعه کانون اختصاص دارد.
نظر شما