حیف است نام استاد «پرورش» به حاشیه برده شود

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان از نام‌گذاری معبری در حلقه چهارم حفاظتی شهر اصفهان به نام استاد پرورش انتقاد کرد و گفت: حیف است نام او به حاشیه برده شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مجید نادرالاصلی امروز _یکشنبه پانزدهم مهر_ با تسلیت شهادت رهبر مقاومت سیدحسن نصرالله و سردار شهید نیلفروشان و دیگر فرماندهان مقاومت اظهار کرد: هفته نیروی انتظامی را گرامی می‌داریم و امیدواریم توسط شورای اسلامی شهر مراسم گرامیداشت در شأن آن‌ها تدارک دیده شود.

وی با اشاره به مباحث نام‌گذاری‌ها در شورا به‌ویژه نام‌گذاری معبری به نام استاد پرورش افزود: از مدیریت شهری و همکاران شورا تقدیر می‌کنم، اما در خصوص استاد سیدعلی‌اکبر پرورش باید نکته‌هایی را بیان کنم، امروز پانزدهم مهر ۱۴۰۳ در دستور کار جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان موضوع نام‌گذاری قطعاتی از آزادراه شرق اصفهان به نام تعدادی از علمای فقید، استاد سید علی اکبر پرورش قرار گرفت، با عذرخواهی از همه همکاران و دنبال‌کنندگان جلسات شورا مباحثی عرض می‌شود.

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: بیش از یک دهه از ارتحال مردی عارف، عابد، ادیب، سخنور، دین‌شناس، سیاست‌مدار، مبارز، اهل بحث و گفت‌وگو و بذله، اهل شعر و ادبیات، معلم و استاد نمونه، قاطع و حاضر و صادق در لهجه و کلام و مردی مدیر و مدبر نمونه‌ای از اخلاق و ادب می‌گذرد؛ او در خلاق شب مرد زهد و پارسایی بود و در روز مرد عمل و میدان و جنگ و مجاهده و مبارزه و حق‌گویی و حق‌خواهی بود.

نادرالاصلی افزود: در دوران زندگی سراسر تلاش و کوشش او کمتر کسی را که در کسوت و ظاهر روحانیت نبود، اما شیفته فقه و فقاهت و علوم دینی و تفسیر بود، دیدیم.

وی ادامه داد: استاد پرورش در تفسیر شاگرد مکتب علامه دهر حضرت سید محمدحسین طباطبایی بود، او در سیاست رهرو انقلابی و پاکباخته در مکتب امام خمینی (ره) بود. در مدیریت و تشکیلات در مرام آیت‌الله شهید بهشتی بود و در مرام مردانگی و دلدادگی ولایت و رهبری همواره یاری عزیز برای رهبر فرزانه انقلاب اسلامی بود.

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: در وصف استادی و استاد و شاگردان او بسیار کم گفته شده است، زیرا در ایجاد انقلاب اسلامی و شکوفایی و پیروزی ابر انقلاب تاریخ بشریت نقشی بسزا و سینه‌ای ستبر و بزرگ داشت و در بیان ارزش‌های انقلاب از هیچ‌چیز و هیچ‌کس و در هیچ شرایطی واهمه و ترس نداشت و همیشه اصول و ارزش‌های انقلاب برای او نقطه فصل بود و بیانات رهبر انقلاب پس از ارتحال ایشان بیانگر این ویژگی‌ها است.

نادرالاصلی تصریح کرد: دوستان و شاگردان پرورش کم فرصت یافتند که او را تجلیل کنند که خود او بزرگ و سترگ بود و نیاز به تجلیل و یادآوری نداشت و ندارد و نه دیگران که ادعایی برای ارادت به ایشان داشتند، توانستند کاری کنند و امروز ما می‌خواهیم به حاشیه‌ای در حواشی شهر اصفهان، شهر شهیدان، شهر استاد پرورش، شهر علما و فقها و نام‌داران اهل هنر، شعر و ادبیات و صنعت و علم و اقتصاد نام بدهیم و آن هم این بزرگانی که در متن لایحه و طرح آمده است.

وی تصریح کرد: نام‌گذاری مراکز مهم، معابر بزرگ و مجموعه‌های علمی آموزشی بسیار بااهمیت است، اما متناسب با شأن و ارزش‌های ایشان. در مورد بعضی از نام‌گذاری‌های موهوم سه‌راه‌ها و چهارراه‌ها تحت عناوین هنری نتوانستیم اقدام شایسته در تغییر و استفاده بجا از آن‌ها داشته باشیم، اینک در آخرین سال مسئولیت با وجود تذکرات مؤکد در طول دوره و نداشتن توان در هم‌راستا کردن اهل رأی و نظر، اقدامی در این خصوص انجام نشد. البته کسی منکر بسیاری از اتفاقات مهم در حوزه نام‌گذاری‌های جدید و درخشان کردن نام شهدا با راه‌اندازی پویش شهید نیست و همواره مورد تقدیر همه بوده است.

نادرالاصلی ادامه داد: حیف است شخصیتی همچون استاد پرورش که با توجه به شناخت بیش از ۳۰ سال و تلمذ و شاگردی از محضر استاد، در حد و اندازه او وجود نداشت را به حاشیه ببریم.

وی ادامه داد: بسیاری در حیاتش و بعضی در مماتش این تلاش را کردند و راه به جایی نبردند و حالا ما و شما بر در حاشیه بودن او با این نام‌گذاری صحه می‌گذاریم و حق نیست، در این کلام من به تکلیف خود عمل کردم و پیشنهادهایی هم داده شد که اهل ارتباط و گفت‌وگو می‌توانستند زمینه‌ساز تصویب و اجرا شدن آن باشند و نشد.

کد خبر 797723

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.