به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی، سعید غلامی باغی در دوره آموزشی تشخیص و ارزیابی، بازاریابی و فروش که با حضور کارکنان این سازمان از ۳۰ استان کشور برگزار شد، اظهار کرد: بررسی آمارها و گزارشها در شش ماهه سال جاری حاکی است که با تلاش کارکنان ستاد و استانها، عملکرد درخشانی به ثبت رسیده و تعیینتکلیف بهموقع کالا، روند مثبت و صعودی خود را طی میکند.
وی افزود: در شش ماهه ۱۴۰۰ فقط سه هزار میلیارد تومان کالا تعیینتکلیف شده بود، اما با اقدامات صورت گرفته در نیمه نخست سال جاری ۲۰ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان کالا تعیینتکلیف شده است.
عضو هیئت مدیره و معاون بهره برداری و فروش اموال منقول سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی با بیان اینکه روند افزایش بهرهوری در سازمان محسوس است، گفت: در سال ۱۴۰۰ بیش از ۶۰ درصد کالاها انهدام یا استرداد میشد، اما در سال جاری ۸۴ درصد از کالاها یا به فروش رسید یا اعاده شده و به چرخه اقتصاد بازگشته است.
غلامی با اشاره به تبدیل حراجهای حضوری به حراج الکترونیکی خاطرنشان کرد: فروش کالا به صورت مذاکرهای کاهش یافته، اما فروش مزایدهای با رشد ۵۰۰ درصدی همراه بوده است.
وی با بیان اینکه تبدیل حراج حضوری به حراج خردهفروشی و گذار از روش سنتی به مدرن یکی از موفقترین برنامههای سازمان بود، تصریح کرد: ۹۷ درصد از فروش سازمان در بستر الکترونیک دولت صورت میگیرد و فقط سه درصد از کالاها شامل سریعالفساد یا کالاهایی که تکلیف قانونی است، خارج از مزایده به فروش میرسد.
عضو هیئت مدیره و معاون بهرهبرداری و فروش اموال منقول سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی با بیان اینکه فعالیت سازمان بر پنج استان متمرکز است، بیان کرد: ۷۵ درصد فروش سازمان توسط استانهای تهران، قم، هرمزگان، آذربایجان غربی و خوزستان صورت میگیرد و اکثر رسوبات کالا در گمرکات و بنادر این استانها است.
غلامی با بیان اینکه استان هرمزگان به تنهایی ۵۵ درصد تعیینتکلیف کالاها را برعهده دارد، ادامه داد: پنج استان ۸۶ درصد تعیینتکلیف کالاهای سازمان را انجام میدهند، بنابراین باید با برنامهریزی از ظرفیت سایر استانها استفاده کرد.
نظر شما