تولید ۲۵ درصد گوشت قرمز کشور توسط خانوارهای عشایری

معاون توسعه زیربنایی سازمان امور عشایر کشور از تولید ۲۵ درصد گوشت قرمز مصرفی در کشور توسط خانوارهای عشایری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، مهدی میزبان ظهر امروز _یک‌شنبه پانزدهم مهر_ در حاشیه مراسم افتتاح ۲۱ طرح عمرانی عشایری استان قزوین در جمع خبرنگاران اظهار کرد: عشایر کشور در حوزه تولید گیاهان دارویی و ساخت عروسک‌های محلی ظرفیت بسیار خوبی دارند که باید برای توانمندسازی و ایجاد زنجیره ارزش آنها اقدامات لازم را در دستور کار قرار داد.

وی افزود: زنان عشایر بخشی از فعالان شاغل در جامعه عشایری بوده و مولد فعالیت‌های اقتصادی به شمار می‌روند و با ارتباطی که بین عشایر و دستگاه‌های اجرایی برقرار می‌شود، به زودی برنامه‌های اقتصادی مهمی را برای زنان عشایر اجرایی خواهیم کرد.

نرخ بیکاری عشایر ۴.۵ درصد است

معاون سازمان امور عشایر کشور با بیان اینکه پیر شدن جامعه عشایری یکی از چالش‌ها و مشکلات اصلی این حوزه است، خاطرنشان کرد: در حوزه عشایری ۴.۵ درصد بیکار شناسایی شده که با توجه به ظرفیت‌های اقتصادی باید نسبت به اشتغالزایی برای این افراد و تثبیت اشتغال موجود افراد اقدام کرد.

میزبان با اشاره به نقش مهم عشایر در امنیت غذایی کشور افزود: ۲۵۱ هزار خانوار عشایر در ۵۹ درصد از فضای جغرافیایی ایران زندگی می‌کنند و این خانواده‌های عشایری ۲۵ درصد گوشت قرمز مصرفی کشور ما را تولید می‌کنند.

وی ادامه داد: استان قزوین گنجینه‌ای متنوع از عشایر کشور را در خود جای داده که باید از این ظرفیت به نحو مطلوب بهره‌مند شد و به همین دلیل بنا داریم تا امکانات رفاهی و معیشتی این عشایر را با اجرای طرح‌های اساسی عمرانی توسعه دهیم.

کد خبر 797693

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.