احمدرضا طحانیان در گفتگو با ایمنا اظهار کرد: صنعت ساختمان به عنوان یکی از پیشرانهای اصلی اقتصاد ایران، نقشی کلیدی در اشتغالزایی، تولید ناخالص داخلی و توسعه زیرساختهای کشور دارد. این صنعت، علاوه بر تأمین مسکن مردم، تأثیر مستقیم و غیرمستقیم بر بسیاری از صنایع دیگر دارد؛ از تولید مصالح ساختمانی تا تجهیزات برقی و مکانیکی و حتی بخش خدمات، همگی به صنعت ساختمان وابسته هستند.
وی افزود: رونق این صنعت پویا و چند وجهی به طور مستقیم موجب افزایش اشتغال و بهبود کیفیت زندگی شهروندان میشود. هرچه این صنعت کارکرد خود را به درستی انجام دهد، تقاضا برای مصالح و تجهیزات ساختمانی نیز افزایش مییابد و این امر به رونق سایر صنایع مرتبط نیز کمک میکند. از سوی دیگر، رکود در این صنعت نه تنها باعث کاهش اشتغال و کاهش سرمایهگذاری میشود، بلکه به افزایش قیمت مسکن و کاهش کیفیت زیرساختهای شهری منجر خواهد شد.
مدیرعامل نمایشگاه بینالمللی اصفهان با اشاره به برگزاری بیست و هفتمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در اصفهان تصریح کرد: این نمایشگاه با حضور ۱۲۳ شرکتکننده در فضایی به مساحت ۱۵۰۰۰ متر مربع برگزار میشود. تغییرات در تاریخ برگزاری به دلیل تغییرات در تاریخ برگزاری نمایشگاه ساختمان تهران اتفاق افتاد و البته این امر فرصتی بود تا رویداد صنعت ساختمان نزدیک به نمایشگاه تأسیسات برگزار شود البته از سوی دیگر این مسئله موجب شد که بخش تأسیسات در این دوره حضور کمتری نسبت به سالهای گذشته داشته باشد با این حال، افزایش مشارکت در بخش مصالح زیربنایی و پایه به وضوح مشاهده میشود و فرصتهای دیگری را برای بازدیدکنندگان فراهم میکند.
طحانیان عنوان کرد: بیست و هفتمین دوره نمایشگاه صنعت ساختمان نسبت به دوره گذشته با افزایش ۱۰ درصدی متراژ و به تبع آن حضور بیشتر مشارکتکنندگان همراه بوده است و با توجه به افزایش تعداد غرفهها و تنوع محصولات، سال جاری بخشهای مختلفی از جمله مصالح پایه و سیستمهای سازهای، تأسیسات برقی و الکترونیکی، ابزارآلات و ماشینآلات ساختمانی با حضور گستردهتری در نمایشگاه شرکت کردهاند به ویژه بخش درب و پنجره آلومینیومی، دیوار و وافل، که با افزایش متراژ و تعداد نسبت به سال گذشته، حضوری پررنگتر دارند.
تمرکز بیشتر بر محصولات هوشمندسازی در نمایشگاه ساختمان
وی یکی از ویژگیهای مهم این دوره تمرکز بیشتر بر محصولات هوشمندسازی دانست و گفت: شرکتهایی به نمایندگی از اسپانیا، آلمان، ترکیه، چین، سوئیس و لهستان، محصولات و فناوریهای نوین خود را در این حوزه به نمایش خواهند گذاشت که هوشمندسازی ساختمان به عنوان یکی از گرایشهای جدید در ساختوساز، نقشی کلیدی در بهبود کارایی، امنیت و بهرهوری ساختمانها دارد و حضور این بخش نشاندهنده اهمیت روزافزون آن در صنعت ساختمان کشور است.
مدیرعامل نمایشگاه بینالمللی اصفهان خاطرنشان کرد: برگزاری نمایشگاه صنعت ساختمان اصفهان، بستری برای معرفی فناوریهای نوین، محصولات جدید و ایجاد ارتباطات تجاری میان فعالان این صنعت فراهم میکند همچنین شبکهسازی و همکاریهای بینالمللی از جمله دستاوردهای اصلی است که از این رویداد انتظار میرود و شرکتهای داخلی و خارجی میتوانند از این فرصت برای معرفی محصولات و خدمات خود و ایجاد مشارکتهای تجاری جدید بهرهمند شوند و نسبت به وضعیت کنونی این صنعت افقگشایی کنند.
طحانیان ادامه داد: بیش از ۸۰ درصد از مشارکتکنندگان، تولیدکنندگان مستقیم در این نمایشگاه هستند و تنها ۲۰ درصد از شرکتها به عنوان نمایندگان شرکتهای تولیدی حضور دارند که این تمرکز بر تولیدکنندگان، حاکی از تلاش نمایشگاه برای حذف واسطهها و ایجاد تعامل مستقیم بین تولیدکنندگان و مصرفکنندگان است و این امر، باعث شفافیت در معاملات و بهبود کیفیت محصولات ارائه شده خواهد شد.
وی بیان کرد: شرکت نمایشگاه بینالمللی استان اصفهان به دنبال برگزاری ۲۶ دوره موفق نمایشگاه صنعت ساختمان، منظم تر از گذشته برگزاری رویدادهای آموزشی در کنار برگزاری ایونت نمایشگاه را نیز دنبال میکند.
مدیرعامل نمایشگاه بینالمللی اصفهان در پایان تصریح کرد: نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان اصفهان از ۱۸ تا ۲۱ مهر ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی اصفهان، پذیرای فعالان صنعت ساختمان از سراسر کشور و حتی کشورهای دیگر خواهد بود.
نظر شما