اجرای بیش از ۱۰۰۰ طرح عمرانی در روستاهای استان مرکزی

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری مرکزی گفت: سال گذشته ۱۰۳۷ طرح عمرانی توسط دهیاری‌ها در روستاهای این استان با ۹ هزار و ۳۸۰ میلیارد ریال اجرا شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، حمید پاکپور صبح امروز _شنبه چهاردهم شهریور_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از ابتدای سال گذشته تاکنون، بالغ بر ۱,۵۰۰ میلیارد تومان از محل مالیات بر ارزش افزوده به دهیاری‌های استان مرکزی اختصاص یافته است.

وی افزود: در پنج ماه نخست امسال هم پنج هزار و ۵۳۰ میلیارد ریال اعتبار به دهیاری‌های این استان تخصیص یافته که این میزان در مقایسه با مدت مشابه قبل، ۴۷ درصد افزایش داشته است.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری مرکزی خاطرنشان کرد: سال گذشته یک هزار و ۳۷ طرح عمرانی توسط دهیاری‌ها در روستاهای این استان با ۹ هزار و ۳۸۰ میلیارد ریال اجرا شده است.

پاکپور ادامه داد: دهیاران نماینده دولت در روستاها هستند و با استفاده از فرصت‌هایی که در بخش‌های مختلف فراهم شده، تلاش دارند فعالیت‌های عمرانی، فرهنگی و اجتماعی را در روستاها توسعه دهند.

وی تصریح کرد: کمک به سیاست‌ها و طرح‌های دولت، عمران و آبادانی و اجرای طرح‌های عمرانی، خدمات مدیریت پسماند و ایمنی و آتش نشانی و کمک به ارتقا شاخص‌های فرهنگی و نشاط اجتماعی از طریق برگزاری جشنواره‌های مختلف از وظایف اصلی دهیاری‌ها به شمار می‌رود.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری مرکزی تاکید کرد: در سال‌های اخیر ۱۶ دستگاه ماشین‌آلات عمرانی و خدماتی برای ۱۵ دهیاری استان با ۶۰۰ میلیارد ریال خریداری شد که ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار آن از محل تسهیلات بانکی و ۱۰۰ میلیارد ریال هم از محل منابع دهیاران تأمین شده است.

پاکپور با بیان اینکه روستاهای بالای ۲۰ خانوار یا ۱۰۰ نفر جمعیت می‌توانند دهیار داشته باشند، اضافه کرد: بر اساس قانون هم اینک ۸۵۸ دهیاری در استان مرکزی وجود دارد.

وی تصریح کرد: تا پایان سال ۱۴۰۱، ۷۹۱ دهیاری در این استان وجود داشت که با پیگیری‌هایی که در دو سال اخیر انجام شد ۶۷ دهیاری جدیدالتاسیس در روستاهای بالای ۲۰ و ۳۰ خانوار استان تشکیل شد.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری مرکزی ادامه داد: در یک سال گذشته ۷۰ درصد دهیاری‌های استان در دو مرحله در مجموع ۵۹۲ دهیاری استان در یک اقدام بی سابقه‌، ارتقا درجه داشتند.

پاکپور تاکید کرد: دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری مرکزی برای رفع کمبود نیرو در دهیاری‌ها موفق به اخذ مجوز بکارگیری ۲۷۲ نفر برای پست‌های خالی دهیاری‌ها شد.

وی با بیان اینکه استان مرکزی اولین استانی است که پس از ابلاغ دستورالعمل جذب نیرو، این مهم را به انجام رسانده است، تصریح کرد: بر اساس ارزیابی انجام شده توسط سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری مرکزی موفق به کسب رتبه اول در بین ۳۱ استان کشور شده است.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری مرکزی اضافه کرد: در این استان ۶۷ دهیاری واجد شرایط کمک دولت بود که در مرحله نخست برای ۲۸ دهیاری کد دستگاه اجرایی صادر شد و امید می‌رود این روند تکمیل شود.

پاکپور با بیان اینکه هشت هزار تن قیر رایگان یارانه‌ای سال گذشته و امسال توزیع و به پروژه‌های دهیاری‌ها اختصاص پیدا کرد گفت: منابع مالی دهیاری‌ها عمدتاً از محل مالیات بر ارزش افزوده است و نیاز است که دولت در قالب بودجه سالانه به برخی‌ها از دهیاری‌ها کمک مالی داشته باشد.

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری مرکزی افزود: سال گذشته ۹ هزار و ۹۴۰ میلیارد ریال در حوزه منابع مالی، اعتبار به دفتر امور روستایی از محل مالیات بر ارزش افزوده به دهیاری‌ها اختصاص یافته است.

کد خبر 797403

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • رحمان مسیبی IR ۰۶:۴۶ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۵
    0 0
    سلام وقت بخیر علی رغم آمارارایه شده .روستای میبران درپنج کیلومتری خمین.فاقدهرگونه امکانات رفاهی .ازقبیل جاده آسفالت .گاز .آب لوله کشی سالم میباشد لطفا مسولین .نسبت به این روستا رسیدگی کنند.چرااهالی این روستا شده اند مصداق گوش اگر گوش تووناله اگر ناله ماست انچه البته به جایی نرسد فریاد است.لطفا به مشکلات روستای میبران رسیدگی کنید