کاهش ۵۰ درصدی سطح زیرکشت چای خشک در کارون

مدیر جهاد کشاورزی کارون با اشاره به آغاز برداشت چای ترش از مزارع این شهرستان گفت: امسال سطح زیرکشت چای ترش ۵۰ درصد کاهش یافته است.

جبار حمادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان اظهار کرد سطح زیرکشت چای ترش در کارون ۱۵ هکتار است که برداشت این محصول آغاز خواهد شد و تا پایان آبان ادامه پیدا می‌کند.

وی افزود: پیش‌بینی می‌شود از هر هکتار حدود ۹۰۰ کیلو چای خشک برداشت شود.

مدیر جهاد کشاورزی کارون با اشاره به کشت چای ترش در کارون از اواسط اردیبهشت تا اواخر خرداد خاطرنشان کرد: امسال سطح زیر کشت چای ترش نسبت به سال گذشته تقریباً ۵۰ درصد کاهش یافته است.

حمادی تصریح کرد: چای ترش بازار خوبی دارد، اما کاهش کشت چای ترش به دلیل برداشت سخت این محصول است و کارگران تمایلی به انجام این کار در مزارع ندارند.

وی اضافه کرد: در صورت وجود دستگاه‌های مکانیزه برداشت چای ترش و جدا کردن گلبرگ و خشک کردن آن، بسیار خوب است که به شرکت‌های دانش‌بنیان پیشنهاد ساخت یا تأمین این دستگاه را دادیم اما هنوز جوابی دریافت نشده است.

مدیر جهاد کشاورزی کارون عنوان کرد: در صورت تسهیل برداشت چای ترش به طور قطع میزان کشت کشاورزان بیشتر می‌شود و درآمدزایی خوبی برای آن‌ها خواهد داشت.

کد خبر 796657

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.