به گزارش خبرگزاری ایمنا از قم، جلسه یکصد و سی و چهارم شورای اسلامی شهر قم امروز _ دوشنبه نهم مهر_ در ساختمان شهید زینالدین در حالی برگزار شد که اصلیترین دستور جلسه، سوال ۶ عضو شورای شهر قم از شهردار بود.
محتوای این سوال مسئله پروژه بزرگ بسط شرقی حرم مطهر بود که این اعضای شورا تأخیر در روند اجرایی این پروژه را در قالب تذکر چند ماه پیش مطرح و اکنون این تذکر به سوال تبدیل شده بود.
تذکر در بهمن ماه سال گذشته به شهرداری قم ارسال و همان زمان به صورت مکتوب پاسخ داده شده بود که در یک ماه گذشته دوباره به صورت سوال مطرح شد.
سید مرتضی سقائیان نژاد، شهردار قم با حضور در جلسه امروز شورای اسلامی شهر قم توضیحات مفصلی درباره دلایل تأخیر پروژه بسط شرقی حرم مطهر از مشکلات سرمایه گذار تا روند بازطراحی پروژه و رفع معارضان ارائه کرد.
سپس علی رمضانی رئیس سازمان سرمایه گذاری و مشارکتهای مردمی شهرداری قم و عباس حلوایی زاده، معاون فنی و عمرانی شهرداری قم نیز توضیحاتی در این زمینه ارائه دادند.
مرتضی استقامت، دیگر عضو شورای اسلامی شهر قم بود که پس از بیان توضیحات مدیران شهرداری، با اشاره به اهمیت پروژه تاکید کرد که نسبت به پاسخها قانع نشده است.
از سویی نرجس نیازمند، دیگر عضو شورای اسلامی شهر قم بیا بیان اینکه پروژه بسط شرقی حرم مطهر مدتها بلاتکلیف بوده و در دو سال گذشته در روند اجرایی قرار گرفته، طرح سوال از شهردار درباره این پروژه را بی مورد دانست.
امضا کنندگان سوال از شهردار اعتقاد داشتند که تنها طرح سوال و توضیحات شهردار برای این جلسه کافی بوده و اعضای سوال کننده نظر خود را به صورت مکتوب اعلام خواهند کرد.
روح اله امرالهی، رئیس شورای اسلامی شهر قم اما معتقد بود برای قانع کننده بودن یا نبودن پاسخ شهردار باید این موضوع به رأی گذشته شود و منظور از تشخیص در ماده ۸۳ قانون شوراها، رأی اعضای شورا است.
در نهایت این مسئله به رأی گذشته شد و هشت نفر از اعضای شورای اسلامی شهر قم، پاسخ شهردار قم را قانع کننده تشخیص دادند. از نظر چهار عضو این شورا پاسخ قانع کننده نبوده و یک نفر هم به عنوان ممتنع رأی داد.
پروژه بسط شرقی حرم مطهر با مساحت ۲.۴ هکتاری، یکی از پروژههای بسیار مهم هسته مرکزی شهر قم محسوب میشود که قرار است بخشی از پارکینگ و فضای شهری مورد نیاز اطراف حرم مطهر حضرت معصومه (س) را تأمین کند.
این پروژه با سرمایهگذاری شرکت ساختمانی سکاف از اردیبهشت سال ۱۴۰۲ در دست اجرا قرار دارد و مبلغ اولیه سرمایهگذاری در این پروژه ۳ هزار میلیارد تومان ذکر شده است.
نظر شما