به گزارش خبرگزاری ایمنا، مسعود حیدری در دیدار با سرپرست جهاد دانشگاهی اصفهان با تاکید بر مشارکت بین نهادی و متمرکز کردن امکانات و منابع برای تحقق عینی و عملیاتی شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» اظهار کرد: همافزایی منابع دستگاههای مختلف و ایجاد هماهنگی در بهرهبرداری از ظرفیتهای موجود، لازمه دستیابی به جهش تولید و عمران و آبادانی شهر است و ضرورت دارد با تجمیع منابع امکان آن فراهم شود.
وی با اشاره به بعضی پروژههای مشارکتی اصفهان، خواستار استفاده از ظرفیتهای در اختیار و سایر بسترهای آن سازمان شد و افزود: ظرفیتهای ارزشمندی در مجموعه جهاد دانشگاهی وجود دارد که با وجود مخاطبان علمی و فعالان عرصههای مختلف فرهنگی، اجتماعی و شهری، بستر مناسبی را برای معرفی پروژههای توسعه شهری اصفهان فراهم خواهد کرد.
مدیرعامل سازمان سرمایهگذاری و مشارکتهای مردمی شهرداری اصفهان تصریح کرد: جزیرهای عملکردن نهادهای مختلف موجب بیشترین هدررفت انرژی هم به لحاظ مادی و هم به لحاظ معنوی شده است و مدیریت ششم شهری اصفهان سعی دارد با هماندیشی، همافزایی و ساماندهی منابع و نیروی انسانی، ضمن بهرهبرداری بهینه از امکانات موجود، ضریب رسیدن به اهداف کلان توسعه شهر را افزایش دهد.
حیدری با تاکید بر عزم شهرداری اصفهان بهمنظور استفاده از ایدههای فرهیختگان دانشگاهی و سایر فعالان شهری گفت: بسترسازی به منظور ایدههای نوآورانه و خلاق در ایجاد و بهرهبرداری از پروژههای شهر مورد توجه مدیریت شهری است و همواره از این امر استقبال میکنیم.
وی با اشاره به همگرایی بین نهادی برای توسعه روزافزون اصفهان ادامه داد: تنها با بسترسازی برای توسعه در این زمینه شاهد نتایج خوشایندی همچون ارتقای فرهنگی، تفریحی و نشاط اجتماعی در میان شهروندان خواهیم بود.
توسعه بنیانهای شهر با مشارکت بیننهادی
زاهد شفیعی، سرپرست جهاد دانشگاهی واحد اصفهان نیز در این دیدار اظهار کرد: دارایی ممتاز جهاد دانشگاهی، سرمایههای ممتاز انسانی و پیشینه و برند فاخر آن است و مقام معظم رهبری نیز در سخنرانیهای مختلف خود، از جهاد دانشگاهی حمایت کردهاند.
وی با اشاره به بعضی فعالیتهای این سازمان افزود: جهاد دانشگاهی یک سازمان پویا، چابک و یادگیرنده است و با توجه به گستردگی دامنه مأموریتهای خود از همکاری با نهادهای متولی شهر استقبال میکند.
سرپرست جهاد دانشگاهی واحد اصفهان با بیان اینکه جهاد دانشگاهی به دنبال تنوعبخشی به فعالیتهای خود و مشارکت در عرصههای مختلف است، تصریح کرد: مطالعات پژوهشی ارزشمندی در جهاد دانشگاهی اصفهان انجام شده است و با توجه به شبکه بزرگ ارتباطی این سازمان و سابقه درخشان علمی و عملیاتی، آماده همکاری در حوزههای مختلف هستیم.
شفیعی کاستی بزرگ اصفهان را استفاده نکردن از ظرفیتهای ارزشمند بینالمللی این شهر در رونق، توسعه و برندسازی شهری ذکر کرد و گفت: اصفهان از دیرباز پایتخت فرهنگ و هنر کشورهای اسلامی و شهر خلاق صنایع دستی بوده است و بدون شک با همافزایی بین نهادی میتوانیم بستر توسعه بنیانهای شهر را فراهم کنیم.
نظر شما