به گزارش خبرگزاری ایمنا، علیرضا بخشی با اشاره به ایجاد یک موزه خط در حرم مطهر حضرت زینب اختالرضا (ع) اظهار کرد: حدود ۲۰۰ نام از اسماءالله با خطوط مختلف در جای جای این مکان مقدس حک شده است؛ برای مثال، در ورودی دو ایوان غربی و شرقی (دور دربها) ۱۵ نام نوشته شده است، همچنین در بخشهایی از ایوان جنوبی ۶ اسم با خط کوفی گرهدار حک شده است.
وی افزود: ۲۸ نام از اسامی فاطمه (س) با ترکیبی از اسم علی (ع) در قابهایی که در صحن حضرت زهرا (س) تعبیه شده با خط طلا نوشته شده است؛ البته مشاهده این خطوط، نیاز به فرصت کافی و نگاهی جستجوگر دارد؛ چرا که عظمت آن به گونهای است که هر کسی قادر به دیدن آن نیست.
مدیر فنی و عمران بنیاد خیریه راهبری آلاء با یادآوری اینکه از بعد از انقلاب تاکنون، کار فاخری مثل حرم حضرت زینب (س) در حوزه خوشنویسی مشاهده نشده است، خاطرنشان کرد: احمد عبدالرضایی، استاد بیبدیل خوشنویسی، پس از بازدید از این مکان مقدس، عنوان کرد حتی یک متر از کتیبههایی که در آستان مقدس بهکاربرده شده به لحاظ عیار کار در مصلی تهران استفاده نشده است.
بخشی با اشاره به همنشینی هنر و رنگ در معماری آستان مقدس، افزود: از آنجا که بانویی گرانقدر در این مکان آرمیده، ظرافتها و لطافتهای خاصی در معماری آن به کار برده شده است.
وی با اشاره به معماری بینظیر حرم مطهر حضرت زینب (س)، خواهر امام رضا (ع)، گفت: قطعاً این معماری در تاریخ ماندگار خواهد شد.
نظر شما