به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، سردار هادی رفیعیکیا صبح امروز _شنبه هفتم مهر_ در پنجمین قرارگاه کاهش تصادفات این فرماندهی به ریاست سردار سید تیمورحسینی رئیس پلیس راهور فراجا، با اشاره به تقویت ارتباط مناسب و اخلاق اسلامی در برخورد با اقشار مختلف جامعه اظهارکرد: ارتقای سرمایه اجتماعی پلیس در تعامل با مردم مهمترین عامل برون رفت از مشکلات و معضلات ترافیکی به شمار می رود.
وی افزود: نظارت میدانی، مهترین عامل در ارتقاء سطح کیفی مدیریت بخش های مختلف انتظامی و ترافیکی است.
فرمانده انتظامی استان مرکزی تصریح کرد: بررسی نقاط ضعف و قوت و تقویت نقاط مثبت و رفع معایب مهمترین الویت برای جلب رضایت شهروندان به شمار می رود.
سردار رفیعیکیا با اشاره به اینکه موضوع ترافیک نیاز به یک عزم و اراده همگانی دارد گفت: کاهش تصادفات و حوادث رانندگی در سایه اصلاح رفتار ترافیکی شهروندان محقق می شود.
وی خاطرنشان کرد: پلیس های تخصصی راه و راهور، به عنوان یکی از بخش های مهم و تأثیرگذار در نظم و امنیت ترافیکی باید همواره نظارت و کنترل دقیقی را در این بخش اعمال کنند و این مهم زمانی قابل حصول است که همزمان با توسعه روزافزون شهرنشینی، در ابعاد و سطوح مختلف، کنترل و نظارت بر ترافیک به صورت روزآمد و کاربردی نیز توسعه یابد.
فرمانده انتظامی استان مرکزی با قدردانی از زحمات شبانهروزی کارکنان پلیس راه و راهور در اجرای طرح های ترافیکی گفت: گرچه بررسی آمارها نشان دهنده این واقعیت است که پلیس راهنمایی و رانندگی به جایگاه واقعی خود از نظر علمی، فکری و ابزاری نزدیک تر شده است، امّا بی شک تا رسیدن به آرمان های پیش روی، باید اقدامات ویژهای در سطوح مختلف صورت گیرد.
نظر شما