به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسانجنوبی، مهدی جعفری امروز _شنبه هفتم مهر_ در آیین آغاز فصل بهرهبرداری سالجاری شرکت قند قهستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برای رونق اقتصادی شهرستان باید محصول چغندر قند منطقه توسعه پیدا کند.
وی با بیان اینکه افتتاح کارخانه قند قهستان بعد از چندین سال تعطیلی، آرزوی مردم شهرستان درمیان بود، تأکید کرد: این مهم با پیگیریهای آیتالله شهید رئیسی و با همت و تلاش مسئولان استان راهاندازی شد.
معاون اقتصادی استاندار خراسانجنوبی ادامه داد: در حال حاضر مردم شهرستان درمیان خواستار توسعه کارخانه قند قهستان هستند.
وی تصریح کرد: در سال جهش تولید با مشارکت مردم وظیفه ما تلاش و همافزایی برای جهش تولید است، از این رو سرمایهگذاران این حوزه به طور ویژه حمایت میشوند.
جعفری از سبد حمایتی دولت برای تولید چغندر قند خبر داد و گفت: برای افزایش تولید این محصول، طی مذاکراتی با کشور افغانستان مقرر شد با وجود کمآبی استان، کشت فراسرزمینی چغندر قند برای رونق کارخانه در دستور کار باشد.
وی افزود: باید هزار هکتار کشت چغند قند را در استان افزایش دهیم و تاکنون ۵۰۰ هکتار از اراضی مستعد زیر کشت این محصول رفته است.
معاون استاندار خراسانجنوبی با تأکید بر اینکه حدود هزار و ۲۹۰ میلیارد تومان از محل قانون بودجه برای حرفههای جدید و ایجاد شغل در نظر گرفته شده است، افزود: ۶۹۰ میلیارد تومان اعتبار دستگاههای حمایتی و خدمترسان برای ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی است و حدود هزار میلیارد تومان هم از محل جزء سه و با کارمزد چهار درصد در اختیار دستگاهها قرار میگیرد.
وی گفت: در مجموع سه هزار میلیارد تومان هماکنون در جهت اشتغال و تولید در نظر گفته شده است، از این رو مناطقی که محرومتر هستند باید به آنها تسهیلات بیشتری برای نگهداشت جمعیت و ایجاد امنیت در مرزها ارائه شود.
جعفری ادامه داد: طرح افرادی که قصد سرمایهگذاری دارند، حمایت میشوند، همچنین کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در تلاش است تا موانع و مشکلات پیش روی واحدهای کوچک و بزرگ را رفع کند، از این رو سرمایهگذاران باید از این کارگره استفاده کنند، چراکه مصوبات این کارگروه لازمالاجرا است.
مهدی فرجامی فر، فرماندار شهرستان درمیان نیز در این جلسه نقش رئیسجمهور شهید را در راهاندازی مجدد کارخانه قند قهستان بینظیر خواند و افزود: با وجود اینکه بسیاری از مدیران در سطوح مختلف اعتقادی به راهاندازی مجدد این کارخانه نداشتند اما با توضیح شرایط کارخانه به رئیسجمهور شهید دغدغه ایشان در سفر به شهرستان راهاندازی این کارخانه شد.
وی متذکر شد: با حمایت رئیسجمهور شهید و پیگیریها در سطوح شهرستانی، استانی و ملی در کمتر از چهار ماه پس از سفر ایشان به شهرستان درمیان زمینه آغاز به کار مجدد این کارخانه فراهم شد.
فرجامیفرد ادامه داد: اکنون نیز با تلاش مدیریت کارخانه با بازسازی مجدد بخشهای مختلف، این کارخانه آماده تولید شکر از چغندرقند و شکر خام است.
نظر شما