افزایش۶۰۰ درصدی اعتبارات عمرانی گلستان در دولت سیزدهم

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گلستان از رشد ۶۰۰ درصدی اعتبارات عمرانی استان در دولت سیزدهم خبرداد و گفت: در این مدت بیش از ۳۱ همت از بخش اعتبارات ملی، استانی و سفر رئیس‌جمهور به گلستان اختصاص پیدا کرد.

سیدمهدی مهیایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در گلستان اظهار کرد: اگر بنا به افزایش سرانه درآمد عمومی استان و کاهش نرخ بیکاری است، یکی از مواردی که باید به آن توجه کنیم افزایش اعتبارات عمرانی، تملک و دارایی از محل اعتبارات استانی ملی و سایر ظرفیت‌هایی که در قانون بودجه می‌توان استفاده کرد.

وی ادامه داد: در سه سال گذشته بیش از ۳۱ همت از بخش اعتبارات ملی، استانی، پیوست قانون بودجه عمرانی شهرداری‌ها و سفر رئیس‌جمهور به گلستان اختصاص پیدا کرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گلستان با اشاره به رشد ۶۰۰ درصدی اعتبارات استان در دولت سیزدهم اضافه کرد: تقریباً در این مدت استان به کارگاه عمرانی تبدیل شده است که هر روز و هر هفته شاهد افتتاح پروژه‌ها در بخش‌های مختلف هستیم.

وی با بیان اینکه در دو سفر رئیس‌جمهور شهید به گلستان بیش از ۲۵ همت اعتبار عمرانی تصویب شد، افزود: امروز بیش از هفت همت به پروژه‌ها اختصاص پیدا کرده است و امیدواریم این روند در دولت چهاردهم تداوم پیدا کند تا ما شاید شکوفایی پروژه‌های عمرانی در استان باشیم.

مهیایی در توضیح طرح‌های آبرسانی استان گفت: نخستین چالش استان تامین آب شرب است، چراکه گلستان جز چهار استان تنش آبی است، از این رو مصوبه دولت داریم تا از اعتبارات تنش آبی از سازمان مدیریت بحران استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه در سه سال گذشته وضعیت تامین آب شرب شهر گرگان اسفناک بود، افزود: خوشبختانه در حال حاضر با تجهیز چاه و احداث مخازن، این شهرستان از وضعیت خوبی برخوردار بوده، ضمن اینکه بارندگی نیز موجب شده که در پشت سدها آب ذخیره شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گلستان با اشاره به اینکه گلستان تنها استانی است که ۹۵ درصد از آب مورد نیاز آن از سفره‌های آب زیرزمینی تامین می‌شود، افزود: در ابتدای دولت سیزدهم ۶۷۰ حلقه چاه داشتیم، درحالی که امروز ۱۳۰ حلقه چاه به استان اضافه شده و ظرفیت آبدهی به یک هزار و ۱۰۰ لیتربر ثانیه رسیده است.

وی استفاده از ظرفیت آب دریا را راهکاری برای تامین آب مورد نیاز شهرستان گرگان و شهرهای غرب استان دانست و گفت: با شیرین‌سازی آب دریا می توان بخش عمده‌ای از مشکلات کم‌آبی استان را تامین کرد.

مهیایی با بیان اینکه یک سوم هزینه تامین شیرین‌سازی آب دریا در پروژه‌های سال‌جاری دیده شده است، افزود: ۳۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات استانی برای شیرین‌سازی آب دریا گذاشتیم و امیدواریم سهم وزارت نیرو و سازمان مدیریت برنامه‌ریزی کشور تامین شود تا این پروژه به سرانجام برسد.

وی راهکار تامین آب شرب شرق استان را بهره‌برداری از سد نرماب و چهل چای دانست و گفت: نرماب تنها سدی در دست ساخت است که با بهره‌برداری از آن حدود ۵۰۰ هزار نفر از جمعیت استان در شرق بهره‌مند می شوند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گلستان اضافه کرد: در ابتدای دولت سیزدهم پیشرفت فیزیکی این سد ۷۰ درصد بود، درحالی که امروز بدنه سد تکمیل شده است.

وی در توضیح ناترازی برق استان اظهار کرد: تکیه استان برای تامین برق تنها به نیرگاه علی‌آباد است که در بهترین شرایط ۹۵۰ مگاوات برق تولید می‌کند، درحالی که مصرف استان یک هزار و ۶۵۰ مگاوات است که این ناترازی، باید از استان‌های دیگر تامین شود.

کد خبر 794378

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.