به گزارش خبرگزاری ایمنا، درست در زمانی که روز گذشته _جمعه ششم مهر_ سخنرانی بزرگترین جنایتکار و تروریست حال حاضر جهان در سازمان ملل مقابل دیدگان مقامات و رسانههای دنیا درحال برگزاری بود و نخستوزیر رژیم صهیونیستی در ادعاهای مضحک خود از صلحطلبی رژیم قاتل صهیونیستی سخن میگفت، منطقه ضاحیه در جنوب بیروت هدف بمباران شدید هوایی ارتش رژیم اسرائیل قرار گرفت و به گفته منابع خبری دست کم شش ساختمان این منطقه با بمبهای دو هزار پوندی با خاک یکسان شدند. شاید بهدلیل همین تناقضات آشکار و دروغهای مشمئرکننده بود که سران بسیاری از کشورهای جهان، سالن مجمع عمومی سازمان ملل را که به سیرک دلقکی همچون نتانیاهو تبدیل شده بود ترک کردند و حاضر نشدند به سخنان او گوش دهند.
ارتش رژیم جعلی پس از این حمله مدعی شد که مقر فرماندهی حزبالله لبنان هدف این حمله بوده است و ردههای بالایی از فرماندهان مقاومت از جمله سید حسن نصرالله نیز در این منطقه حضور داشتهاند، موضوعی که تا این لحظه بهصورت رسمی توسط حزبالله رد یا تأیید نشده است، اما در هر صورت، ثابت میکند که باند جنایتکار و تروریست رژیم صهیونیستی هیچگونه خط قرمزی در این جنگ قائل نیست و حاضر است در تقلا برای حفظ موجودیت منحوس خود دست به هر جنایتی بزند.
رسانههای خبری بامداد شنبه گزارش دادند که صهیونیستها شب گذشته بیش از ۳۰ نوبت، حومه جنوبی بیروت را بمباران کردند که این حملات همچنان ادامه دارد. محله «حاره حریک» در حومه جنوبی بیروت شامگاه جمعه هدف حمله شدید جنگندههای اسرائیلی قرار گرفت که در جریان آن تاکنون شش غیرنظامی لبنانی شهید و ۹۱ تن دیگر زخمی شدند که حال برخی از مجروحان وخیم گزارش میشود.
در چنین شرایطی، «آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده آمریکا در واکنش به تحولات لبنان اظهار کرد «ما معتقدیم دیپلماسی، نه درگیری، راه پیش رو است» بیان این سخن درحالی است که بخشهای مختلف سازمان ملل اعم از دادگاه لاهه، شورای امنیت و مجمع عمومی از هفتم اکتبر تاکنون جز ابراز تأسف و اعلام محکومیت نتوانستهاند هیچ اقدام مؤثری برای توقف ماشین جنگ اسرائیل انجام دهند و حتی به شخصی چون نتانیاهو تریبون دادند تا به صراحت بر ضد این نهاد بینالمللی سخن بگوید. نخستوزیر رژیم صهیونیستی در مجمع عمومی سازمان ملل گفته بود: سازمان ملل، یک سازمان تاریک است، دادستان دیوان بینالمللی کیفری، یک شخص یهودستیز است و تظاهرکنندگان خارج از ساختمان سازمان ملل، ممکن است از ایران، کمک دریافت کرده باشند.
علاوهبر این در این مدت هرگونه تلاش برای آتشبس در غزه، حتی با وساطت ایالات متحده، به بن بست خورده و نتانیاهو نشان داده است حاضر است اسرای اسرائیلی را نیز به سپر بلای بقای خود در قدرت تبدیل کند، موضوعی که موجب شده ساکنان سرزمینهای اشغالی نیز علیه او به خیابانها بیایند و با تظاهرات گسترده در تلآویو و دیگر نقاط، سرنگونی و محاکمه نتانیاهو را فریاد بزنند.
وضعیت فعلی منطقه و افزایش سطح تنشها که حالا دامنه جنگ در آن از غزه به لبنان نیز کشیده شده، غرب آسیا را به انبار باروتی تبدیل کرده است که ریشه اصلی آن را باید در موجودیت رژیم خونخوار اسرائیل و حمایت بین قید و شرط ایالات متحده از آن دید و این واقعیتی است که امروز دیگر بر هیچکس پوشیده نیست، از سوی دیگر جهان ناظر است که تنها تفکر مقاومت توانسته در مقابل این وجود نحس قد علم کند و مانع از تحقق اهداف پلید رژیم صهیونیستی شود، رژیمی که تاکنون تنها خون بیش از ۴۱ هزار انسان بیگناه را در غزه ریخته است و حاضر نیست روند کشتار و جنایتهای خود را متوقف کند.
حمله اسرائیل به جنوب لنبان راهبرد جنگ را عوض خواهد کرد
در همین راستا مجتبی قنبردوست، کارشناس مسائل بینالملل در گفتوگو با خبرنگار ایمنا درباره حملات رژیم صهیونیستی به لبنان اظهار کرد: ضربات و اقدامات اخیر رژیم صهیونیستی علیه حزبالله، ضربات سنگینی بوده و ترور فرماندهان و نیروهای حزبالله و آواره کردن مردم جنوب لبنان حاکی از جنون نتانیاهو است، زیرا گسترش جنگ به سمت لبنان تلاشهای مذبوحانه نتانیاهو برای حفظ حیات سیاسی خودش است.
وی یادآور شد: وقتی نتانیاهو دست به چنین اقداماتی میزند باید دید چه وزنه ای از خسارت، شکست و بحرانهای سیاسی، اقتصادی و امنیتی در کفه دیگر ترازو است که نتانیاهو تلاش دارد با چنین جساراتی کفه ترازو را متوازن کند، همچنین باید توجه داشت که میزان نفرت جهانی از رژیم اسرائیل در میان مردم کشورهای مختلف تا چه میزان افزایش پیدا کرده است.
کارشناس مسائل بینالملل افزود: نکته بعدی این است که بعد از حمله جمعه شب به جنوب بیروت که مطابق اخبار هدف آن یکی از مقرهای فرماندهی حزبالله بوده است، یهیقین راهبرد جنگ عوض خواهد شد، تابهحال راهبرد جنگ اینطور بوده است که حزبالله به واسطه اینکه یک حزب و گروه شبه نظامی و سیاسی در لبنان است، خودش یک کشور نیست و تنها ۲۰ درصد جمعیت کشور لبنان را تشکیل میدهد ملاحظه میکرد که جنگ به خود لبنان کشیده نشود، بهطور اساسی مهمترین ملاحظه جبهه مقاومت این است که جنگ به مکانهای دیگر در منطقه کشیده نشود، یعنی بهطور دقیق در نقطه مقابل استراتژی که نتانیاهو در حال دنبال کردن آن است.
قنبردوست تصریح کرد: تابهحال طبق یک قانون نانوشته، حزبالله مناطق اشغالی لبنان توسط رژیم صهیونیستی را میزد و رژیم صهیونیستی هم جنوب لبنان را مورد حمله قرار میداد و فضا در همین سطح بود و حتی از سلاحهای مشخصی استفاده میکردند، وقتی رژیم صهیونیستی در حمله به جنوب لبنان و مناطق دیگر پیشرویی کرد، حزبالله نیز شمال فلسطین اشغالی را زد، اما حالا با این اتفاق و افزایش سطح تنش که رژیم صهیونیستی از بمبهای ضد استحکامات سنگرشکن دوهزار پوندی استفاده کرده است، بهیقین راهبرد جبهه مقاومت و بخشی از خویشتنداریها و ملاحظات تغییر خواهد کرد.
مقصر اصلی ایالات متحده آمریکا است
وی تاکید کرد: در خط رسانهای که دنبال میکنیم فراموش نشود که مهمترین موضوع دشمنشناسی، این است که نوک پیکانها به سمت ایالات متحده باشد، زیرا بههیچوجه بدون هماهنگی، رصد و مشورت آنها رژیم صهیونیستی چنین جسارتی نمیکرد، اما اینکه در روزهای اخیر و بیدرنگ بعد از همین حمله اخیر از توان موشکی حزبالله سخن میگویند بیان این نکته لازم است که توان موشکی حزبالله استفاده نشده و آنچه ما در حال حاضر میبینیم بخش کوچکی از توان موشکی حزبالله هم نیست، حزبالله هنوز موشکهایی که در جنگ ۳۳ روزه استفاده کرده را نیز بیرون نیاورده و در این سالها به شدت در توان موشکی و تکنولوژی سلاحهای مختلف به پیشرفت رسیده است.
کارشناس مسائل بینالملل با بیان اینکه این جبهه، جبهه ایمان، جهاد، ایثار، شجاعت، شهادت، توکل، اخلاق و معنویت هستند که مدنظر مقام معظم رهبری نیز است، گفت: اینها در مقابل جنایات و خونریزیهای رژیم صهیونیستی علیه مسلمانان، زنان و کودکان مظلوم قرار گرفته و همیشه این تقابل دوگانه مستضعفان و مستکبران یک سنت الهی در طول تاریخ بوده و است و بهیقین پیروزی از آن جبهه حق است و خونهای به ناحق ریخته شده نیز گریبان این سفاکان را خواهد گرفت.
هوشمندی جمهوری اسلامی در رهبری میدان
قنبردوست یادآور شد: در عین حال جمهوری اسلامی بهعنوان مرکز محور مقاومت باید هوشمندی زیادی داشته باشد که هم پیگیریهای دیپلماسی و امنیتی را در دستور کار قرار دهد و هم در امنیت و سلامت کامل باشد تا بتواند از دیگر نقاط محور مقاومت پشتیبانی و حمایت کند و بهطور ویژه میدان را رهبری کند، همچنین به این بلوغ هم رسیده و ثابت شد که جمهوری اسلامی بهیقین بهعنوان محور جبهه مقاومت در زمین طراحی شده یک رژیم بحرانزده همچون رژیم صهیونیستی بازی نمیکند.
وی افزود: ما الزامات و اضطرار رژیم منحوط صهیونیستی را نداریم و آن سناریو و پروژهای را که او میخواهد در مورد جمهوری اسلامی ایران پیاده کند جلو نخواهیم برد؛ مدیریت این بحران هوشمندی خاصی میخواهد که با توجه به تدبیر مقام معظم رهبری ما این مدیریت را شاهد بودهایم.
نه ساختار و نه تفکر جریان مقاومت و شیعه وابسته به افراد نیست
کارشناس مسائل بینالملل با اشاره به اخباری مبنیبر ترور سیدحسن نصرالله گفت: جبهه مقاومت وابسته به فرد نیست، البته همه دعا میکنیم و امیدواریم که این اخبار کذب باشد، اما بههیچوجه نه ساختار و نه تفکر جریان مقاومت و شیعه وابسته به افراد نیست و با شهادت یک فرد بههیچعنوان قابل حذف نیست، چه بسا زمانی که سیدعباس موسوی ترور شد حضور سیدحسن نصرالله با ابتکارات بیشتر و شور و انرژی و توانمندی کمنظیر ایشان همراه شد و رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ما از این ترور پشیمان شدیم، زیرا کسی جایگزین شد که توانمندتر از سیدعباس موسوی بود.
قنبردوست درباره چگونگی توقف جنایتهای رژیم صهیونیستی تاکید کرد: دو حالت وجود دارد؛ اول اینکه دست برتری علیه رژیم صهیونیستی اقدام کند که برای این کار نیاز است تمام ملاحظات بینالمللی در نظر گرفته شود تا پروژههای دشمن علیه جبهه مقاومت فعال نشود و شاید در این راستا رژیم صهیونیستی مرحلهبهمرحله پاسخش را دریافت کند.
وی افزود: دوم اینکه آمریکا اگر بخواهد میتواند این بازی پر از جنایت و خونریزی و کثیف را تمام کند و من در تحلیلهای قبلی هم اشاره کردم که بخشی از اینگونه اتفاقات در چارچوب لجنزار بازیهای انتخاباتی آمریکا تحلیل میشود.
جهان متوجه دروغهای لیبرال دموکراسی و مکتب ایدهآلیسم شده است
کارشناس مسائل بینالملل تصریح کرد: در حوزه نهادهای بینالمللی، بعد از موضوع غزه و لبنان و جنایات رژیم صهیونیستی که تمامی ندارد، نخبگان و افکار عمومی و اندیشمندان دنیا متوجه دروغهای لیبرال دموکراسی و مکتب ایدهآلیسم شدند که شعار میداد دوره موشک تمام شده، عصر گفتوگو و مذاکره است و میشود مشکلات مختلف اعم از موضوع هستهای را با نظام سلطه و نهادهای بینالمللی حل کرد.
هیچ امیدی به نهادهای بینالمللی نیست
قنبردوست با پرسش اینکه این نهادهای حقوق بشری بهطور دقیق کجا هستند، ادامه داد: نهادهای حقوق بشری در این ۵۰ هزار کشتهای که بهطور غالب زن و کودک هستند کجا هستند که بخواهند این مسئله را در سطح جهانی حل کنند؟ بههیچوجه امیدی به نهادهای بینالمللی نیست.
وی تاکید کرد: ما در نگاه سیاسی خود باید تلفیقی از نگاه ایدهآلیستی و رئالستی را باهم داشته باشیم، یعنی هم ایدهآلیسم را ببینیم و هم در عرصه رئال با واقعیات مثبت و منفی مواجه شویم تا بتوانیم از این نگرش واقعبینانه در راستای رسیدن به آرمانها نهایت استفاده را ببریم.
نظر شما