به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، حجتالاسلام احمد شرفخانی عصر امروز _جمعه ششم مهر_ در حاشیه بازدید از طرحهای درمانی سازمان اوقاف در شهر بیدستان اظهار کرد: در کشور ۱۱۲۷ مرکز درمانی موقوفه و خیریه راهاندازی شده و بنابراین بیش از ۳۰ درصد مراکز درمانی کشور موقوفه و خیریه محسوب میشوند.
وی با بیان اینکه ۴۶۹ درمانگاه و مرکز جراحی محدود موقوفه و خیریه در ایران ساخته شده است، افزود: همچنین ۱۵۶ بیمارستان موقوفه در کشور داریم که حدود ۱۷ درصد تختهای بیمارستانی کل کشور را به خود اختصاص میدهند.
ساخت ۵۲ مرکز درمانی در دست اقدام است
رئیس مرکز امور خیریه سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه آمارهای یادشده نشان از جایگاه وقف و خیریه در ارتقای بهداشت، درمان و سلامت کشور دارد، گفت: در ضمن ساخت ۵۲ مرکز درمانی در کشور را در دست اجرا داریم.
شرفخانی از احداث بیمارستان ۴۸۰ تختخوابی توسط سازمان اوقاف خبر داد و تصریح کرد: ۷ طبقه از ساختمان این بیمارستان احداث شده و بنا داریم تا ۲ سال آینده این بیمارستان را تکمیل و بهرهبرداری از آن را نهایی کنیم.
وی ادامه داد: ریشه این اقدامات طبع بلند افرادی است که ۵۰ یا ۱۵۰ سال پیش املاک و اموال خود را وقف کردهاند و امروز شاهد این هستیم که بعد از ۲۰۰ سال از تاریخ وقف ساخت درمانگاه خیریه و وقفی شفا در شهر بیدستان به مرحله بهرهبرداری رسیده است.
رئیس مرکز امور خیریه سازمان اوقاف و امور خیریه یادآور شد: واقف با وقف کردن اموال خود آنها را مانا میکند و با تنظیم وقفنامه مدیریت اموالش را حتی بعد از مرگ خود به عهده دارد و سازمان اوقاف تنها ساختاری برای حمایت از وقف، واقفان و موقوفات است.
شرفخانی با اشاره به راهاندازی درمانگاه موقوفه شفا در بیدستان اضافه کرد: اگر امروز این درمانگاه ساخته شده، سر سفره فردی نشستیم که حدود ۲ قرن پیش موقوفهای ایجاد کرده است و اگر در این مجموعه درمانی صورت بگیرد، قطعی بدانید که ثواب آن برای واقف آن ساری و جاری خواهد بود.