شاهنامه نماد مقاومت، زندگی، مردانگی و خداپرستی است

استاندار کرمانشاه گفت: نماد مقاومت، زندگی، مردانگی که بر پایه مردانگی و خداپرستی ایرانیان شکل گرفته، کاملاً در شاهنامه فردوسی مشهود است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی امروز - جمعه ششم مهر - در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره بین‌المللی شاهنامه‌خوانی طاق‌بستان که در تالار انتظار کرمانشاه برگزار شد، شاهنامه را میراث گران‌سنگ معنوی ایران‌زمین خواند.

وی اظهار کرد: مرزهای جغرافیای کشورها یک میراث کهن نبوده و نیستند، آنچه که کشور ایران فعلی را از کشورهای همسایه جدا کرده ثمره قراردادهای جهانی است و آنچه امروز ما را دور هم جمع کرده این است که ساکنان ایران‌زمین هستیم.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه حوزه تمدنی، فکری و فرهنگی ایران زمین بسیار فراتر از مرزهای امروز جمهوری اسلامی ایران است، گفت: فردوسی، فارابی، حافظ، سعدی در خارج از مرزهای این کشور به‌عنوان ایرانی معروف هستند که باید فرزندان خود را به دلبستگی به ایران‌زمین بزرگ کنیم.

وی ادامه داد: ما میلیون‌ها برادر و خواهر داریم که در چارچوب مرزی به‌ظاهر بیرون از مرزهای ایران هستند، اما متعلق به این تمدن ایران بزرگ هستند.

صحرایی در ادامه با بیان اینکه ریشه شاهنامه فردوسی یک رزم‌نامه است، افزود: شاهنامه نماد و نمونه ایران اصیل در برابر بدخواهان و دشمنان ایران بزرگ است.

وی اضافه کرد: شاهنامه پیام مردانگی، مقاومت و زندگی در اعماق تاریخ جاودانه ایران است که ثمره مقاومت، مردانگی و پهلوانی را به شکل‌های مختلف بیان می‌کند.

استاندار کرمانشاه اظهار کرد: ما مردم ایران مفتخریم که در کاوش‌های باستانی یک نمونه قابل‌استناد از شرک و بت‌پرستی در این کشور یافت نشده است.

وی افزود: تا ایران و ایرانی بوده، توحید و یکتاپرستی بوده، فهم و دانش تفاوت خدای آسمان و زمین با خدای سنگ و چوب بوده است.

صحرایی در پایان، گفت: نماد مقاومت، زندگی، مردانگی که بر پایه مردانگی و خداپرستی ایرانیان شکل گرفته، کاملاً در شاهنامه فردوسی مشهود است.

به گزارش ایمنا، در این مراسم از دست‌اندرکاران نخستین جشنواره بین‌المللی شاهنامه‌خوانی و نقالی تاق‌بستان، مدیران و معاونان شهرداری و همچنین دو خانواده شهیدان ورزشکار عبدالوحید رضایی و محسن دارابی تجلیل به عمل آمد.

کد خبر 794150

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.