تمبر کهن آیین تعزیه رینه لاریجان مازندران رونمایی شد

تمبر کهن آیین تعزیه رینه لاریجان مازندران با حضور استاندار مازندران در تکیه این شهر رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، تمبر کهن آیین ۴۰۰ ساله تعزیه شهر رینه لاریجان مازندران صبح امروز_جمعه ششم مهر_ با حضور یوسف نوری استاندار مازندران، نماینده مردم آمل در مجلس، فرماندار ویژه آمل و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی در تکیه شهر رینه رونمایی شد.

یوسف نوری در این مراسم با بیان اینکه تعزیه با ریشه عزا و یا شبیه‌خوانی به طور اکمل و ادهم در دین اسلام و تشیع وجود داشته و در آثار معنوی جهان ثبت شده است، اظهار کرد: مازندرانی‌ها در دیار علویان به برکت آقا امام رضا (ع) بر سبک آیین‌های مذهبی بودند و اسلام را پذیرفتند.

وی افزود: امروز در فرهنگ تشریف مفاخر بسیار بزرگی چون علامه حسن‌زاده آملی، آیت‌الله جوادی آملی و مرحوم میرزا هاشمی آملی را در دل خود دارند و این به برکت امام حسین (ع) است؛ امروز هر چه داریم از برکت محرم و صفر است و زنده نگهداشتن این دو ماه حفظ و برپایی مجالس مذهبی است.

استاندار مازندران امروز جمهوری اسلامی سردمدار ترویج قرآن، دین اسلام در جهان اسلام است، گفت: این نظام یکی از قله‌های اوج اش که به بالندگی رسیده، با زحمت‌های امام راحل است.

نوری با تاکید بر اینکه دفاع مقدس و کربلا یک رسانه است که توانست همچنان پا برجا بماند، یادآور شد: امروز با درایت حکیمانه مقام معظم رهبری این کشتی را به صاحب عصر آقا امام زمان عج خواهند رساند.

تمبر کهن آیین تعزیه رینه لاریجان مازندران رونمایی شد

رضا کسب ور رئیس اداره فرهنگ و ارشاد آمل نیز در این مراسم از رونمایی سه تمبر فرهنگی و آئینی در این شهرستان از آبان ماه سال گذشته تا به امروز خبر داد وگفت: تمبر کنس دشو، فرهنگ استان‌های شمالی کشور به نام نوروزخوانی و تمبر آیین کهن تعزیه رونمایی شد.

وی با اعلام اینکه مازندران از سال ۲۵۰ ه ق میزبان علویان بودند و ۱۳۶ ه امام صادق به مردم آمل نامه نوشتند، افزود: این تاریخ باعث شد تا در گرافیک و تمبر این اثر به یادگار بردارند.

رییس فرهنگ و ارشاد آمل ادامه داد: ۵۰ تا عکس طی سال‌هایی که تعزیه در این تکیه و شهر برگزار شد با ترکیبی از حفظ اصالت عاشورا و گرفتگی از زندگی روزمره مردم در تمبر گنجانده شد.

کسب ور خاطرنشان کرد: نمادهای مرکزی حضرت امام حسین و حضور زینب و اقا ابوالفضل العباس و علی اصغر آورده شد و رنگ های استفاده شده نمایی از سختی‌های دوره کربلا است.

کد خبر 794095

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.