به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسانرضوی و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس، سیدحسین علویمقدم صبح امروز _ پنجشنبه پنجم مهر_ در نشست توسعه متوازن شهری با بیان اینکه از زمان پیدایش شهرها با چالشهایی چون نابرابری اجتماعی و دسترسی نامتوازن به امکانات مواجه بودهایم، اظهارکرد: با رویکرد شورای ششم، نگاه و توجه ویژهای به مناطق کمبرخوردار و حاشیه شهر مشهد مقدس شکل گرفت و نهادینه شد.
وی گفت: شورای شهر با سیاستگذاریهای خود سعی کرده است که مشارکت مردم در تصمیمسازی و تصمیمگیریهای مدیریت شهری را تقویت ببخشد.
رئیس کمیسیون ساماندهی حاشیه شهر شورای اسلامی شهر مشهد مقدس با بیان اینکه یکی از نخستین مصوبات شورای شهر در این دوره، تعریف پروژههای زودبازده بود، گفت: این پروژهها، نشان از باورمندی شورای ششم به نظرات مردمی و جلب مشارکت شهروندان بود.
علویمقدم تصریح کرد: این مصوبه را با کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی نیز مطرح کردیم که با نگاه مساعد کمیسیون همراه و به عنوان یک طرح پایلوت شهری شناخته شد و کمیسیون از آن به عنوان یک کارویژه برای دیگر شهرها یاد کرد.
وی با اشاره به شکلگیری کارگروه بازآفرینی در شورای شهر مشهد گفت: خروجی این کارگروه، تشکیل شرکت پروژه ساماندهی و توانمندسازی محلات مشهدالرضا (ع) بود که برای نخستین بار در دولت و با هدف تسهیل امور مشارکتی مردم و توانمندسازی محلات و کاهش بروکراسیهای اداری حوزه بازآفرینی شهری شکل گرفت.
رئیس کمیسیون ساماندهی حاشیه شهر شورای اسلامی شهر مشهد مقدس افزود: یکی دیگر از رویکردهای به ثمر نشسته شورای ششم، اعتمادسازی بوده است؛ ما ریل بودجهریزی را به سمت توزیع عادلان اعتبارات بردیم و مناطق کمبرخوردار را در مورد توجه ویژه قرار دادیم.
علویمقدم با بیان اینکه امروز حدود ۴۰ درصد اعتبارات و بودجه عمرانی شهرداری مشهد به این مناطق و پهنهها اختصاص پیدا کرده است، اظهارکرد: در عین حال، همچنان در ابتدای راه هستیم و تمام ۲۹ دستگاه متولی در حاشیه شهر مشهد، باید نقشآفرینی موثر و اثرگذار داشته باشند، با مدیریت یکپارچه شهری میتوان همه این دستگاهها را کنار هم قرار داد تا بتوانیم از تعامل بین دستگاهی در حوزههای ملی و محلی بهره مضاعف بگیریم.
نظر شما