۳ پردیس خانواده‌محور در شهر اصفهان احداث می‌شود/ تلاش برای احداث شهرک طلا در سال آینده

شهردار اصفهان گفت: سه پردیس خانواده‌محور در شهر اصفهان احداث خواهد شد که نخستین مورد آن امروز (چهارشنبه) در شمال این کلان‌شهر کلنگ‌زنی شد و زمان آغاز عملیات اجرایی پردیس‌های دوم و سوم طی هفته‌های آینده اعلام خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی قاسم‌زاده امروز _چهارشنبه چهارم مهر_ در برنامه رادیویی «بی‌واسطه با مردم» اظهار کرد: در برنامه‌ای تحت عنوان «مردم سلام» مطالبات شهروندان هر محله را می‌شنویم و سه ماه بعد مجدد در همان برنامه گزارش کارها را به مردم ارائه می‌دهیم و بخشی را که ممکن است در حوزه شهرداری و اولویت نباشد برای مردم توضیح می‌دهیم.

وی با بیان اینکه در منطقه ۱۲ شهرداری اصفهان ۴۵۰ میلیارد تومان پروژه تعریف شده بود که بعضی از آن‌ها به بهره‌برداری رسید و عملیات اجرایی بعضی دیگر آغاز شد، افزود: طبق زمان‌بندی این پروژه‌ها تا پایان سال جاری یا پایان سال آینده به نتیجه خواهد رسید.

شهردار اصفهان با بیان اینکه میان پروژه‌ها، فضای جدید شهری باعنوان «پردیس خانواده‌محور» وجود دارد که امروز عملیات احداث اولین نمونه آن آغاز شد، تصریح کرد: این پردیس همچون سایر بوستان‌ها است، با این تفاوت که تلاش شده است تمام نیازهای خانواده به‌جز فضای دورهم‌نشینی در آن دیده شود تا تمام رده‌های سنی بتوانند از فضای‌ها مربوط به خود استفاده کنند.

قاسم‌زاده خاطرنشان کرد: سه پردیس خانواده‌محور در شهر اصفهان احداث خواهد شد که نخستین مورد آن امروز در شمال شهر کلنگ‌زنی شد و زمان آغاز عملیات اجرایی پردیس‌های دوم و سوم طی هفته‌های آینده اعلام خواهد شد و قصد داریم تا کمتر از یک سال آینده تحویل شهروندان دهیم.

سوال شهروندان و پاسخ مسئولان

بخش دیگر این برنامه به پرسش شهروندان و پاسخ مدیران شهری اختصاص یافت.

۳ پردیس خانواده‌محور در شهر اصفهان احداث می‌شود/ تلاش برای احداث شهرک طلا در سال آینده

تلاش می‌کنیم شهرک طلا در سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری برسد

شهروند: در تعدادی خانه‌های محله نقش جهان حوالی مسجد حکیم، کارگاه زرگری وجود دارد که بوی اسید آن آزاردهنده است، در این باره شکایاتی را مطرح کردیم، اما شهرداری منطقه ۳ پیگیری انجام نداده است.

علی قاسم‌زاده، شهردار اصفهان: بعضی مشاغل مزاحم همچون کارگاه‌های طلاسازی از یک طرف نیاز به محیط امن دارند و از طرف دیگر آلودگی ایجاد می‌کنند، بنابراین برای رفع این مشکل از چند سال قبل احداث شهرک طلا مطرح شد.

استانداری، شهرداری و اتاق بازرگانی بر این اقدام به اجماع رسیده‌اند و جانمایی نیز انجام شده است که اگر مورد اضطراری باشد می‌توانیم ورود پیدا کنیم و کارگاه‌های طلاسازی را تعطیل کنیم، اما راه حل اساسی راه‌اندازی شهرک طلا است.

در شهرک طلا، کارگاه‌ها در محیط استانداردی که ایمنی و امنیت آن تضمین می‌شود و آلاینده‌ها کنترل می‌شود، فعالیت می‌کنند که امیدوارم هر چه سریع‌تر این اتفاق رخ دهد.

البته شهرداری حلقه‌ای از زنجیره خدمت است؛ آخرین روندی که در جریان آن هستم، بسیاری از تشریفات مقدماتی این شهرک طی شده است و امیدوارم در سال آینده بتوانیم این پروژه را عملیاتی کنیم.

روح‌الله ابوطالبی، مدیر منطقه ۳ شهرداری اصفهان: بیشتر کارگاه‌های طلاسازی در منطقه ۳ و بافت تاریخی با کاربری‌های مختلف شکل گرفته است که فعالیت آن‌ها آسیب‌هایی به‌دنبال دارد، از این‌رو پرونده تمام آن‌ها تشکیل شده و رای کمیسیون بند ۲۰ را دارد، اما به علت اینکه با تعطیلی آن‌ها تعداد زیادی از کارگران بیکار می‌شوند، تا زمانی که مکان جایگزین وجود ندارد، دستگاه‌های مربوطه به این موضوع ورود نمی‌کنند.

شهرداری در ارتباط مستقیم با مردم است، اما انجام این پروژه نیازمند اقدامات یک زنجیره از دستگاه‌های متولی است، پیگیری‌ها را ادامه می‌دهیم تا بتوانیم تا سال ۱۴۰۴ پاسخگوی مردم باشیم.

انجام اقدامات فرهنگی برای برای رفع مشکلات بازار اصفهان

شهروند: در بازار برای جلوگیری از سد معبر خط‌کشی انجام شد، اما کسبه توجهی نمی‌کنند؛ چرا در این باره برخورد قانونی انجام نمی‌شود؟

علی قاسم‌زاده، شهردار اصفهان: بازار مشکلات متعددی از جمله ایمنی، حرکت موتورسیکلت‌ها و سد معبر داردکه با تشکیل هیئت امنای بازار به‌عنوان رکن مردمی این ماجرا و فرمانداری، شهرداری و نیروی انتظامی برای رفع مشکلات بازار اقدام کردیم.

در این راستا مشکل ورود موتورسیکلت‌ها به بازار اصفهان به‌رغم تمام سختی‌ها رفع شد و در حال حاضر همچون گذشته تردد موتورسیکلت در بازار نداریم.

مشکل دوم که بر آن تمرکز شد، سد معبر بود؛ گام اول برای رفع این مشکل فرهنگ‌سازی و استفاده از مشارکت شهروندان بود که بخش عمده‌ای از بازاریان همراهی کردند، اما اگر حدودی که برای کسبه مشخص شده است، رعایت نشود، در مرحله بعد از ضابط قانونی استفاده می‌کنیم.

اقدامات را با کار فرهنگی آغاز کردیم و معتقد هستیم اکثر کسبه نگران وضعیت بازار هستند و می‌دانند که یک حادثه می‌توانند تمام بازار را نابود کند.

روح‌الله ابوطالبی، مدیر منطقه ۳ شهرداری اصفهان: مقابله با سد معبر با هماهنگی هیئت امنای بازار انجام شد، هنوز به سمت مرحله آخر که قانون و ضابطه است نرفتیم، در حال حاضر فرهنگ‌سازی می‌شود، جلسات هیئت امنا با کسبه برای توضیح آسیب‌ها و آموزش‌ها برگزار شده است، از هفته آینده کسبه‌ای که رعایت نکردند، اعمال قانون می‌شوند.

در شهر اصفهان با تنش آبی مواجه هستیم

شهروند: شهرداری برای کاشت درختان جدید هزینه می‌کند، اما برای نگهداری درختان هزینه نمی‌کند؛ به‌عنوان مثال درختان خیابان پرستار در خیابان کاوه تا مقابل بیمارستان غرضی خشک شده است، اما رسیدگی نمی‌شود.

علی قاسم‌زاده، شهردار اصفهان: بخشی از مشکل مربوط به اجرا و مدیریت شهرداری است و باید اشکلاتی که به شرکت‌های طرف قرارداد ما مربوط است بررسی و برطرف شود، اما ۵۰۰۰ هکتار فضای سبز شهری داریم که باید نگهداری شود.

اگر بخواهیم این مساحت را سرزنده و شاداب نگه داریم نیاز به ۱۷۰۰ لیتر بر ثانیه آب داریم، اگر بخواهیم تنها زنده نگه داریم ۱۲۰۰ لیتر بر ثانیه آب نیاز داریم، این در حالی است که در حال حاضر ۹۰۰ لیتر بر ثانیه آب در اختیار داریم که ۴۰۰ لیتر آن پساب است.

درواقع با یک تنش آبی مواجه هستیم و در سخت‌ترین و بدترین شرایط این ۵۰۰۰ هکتار را نگه می‌داریم؛ یک جایی حق درختان ادا نمی‌شود، وقتی نتوانیم آب را برای چنار فراهم کنیم، درخت می‌پوسد، درختانی که احتمال سقوط آن‌ها می‌رود را قطع می‌کنیم که شهروندان تصور می‌کنند عمدی است.

زاینده‌رود بایداحیا شود؛ هرچند به مدل‌های جایگزین فکر کردیم، پساب تقویت می‌شود، شبکه آبیاری جدیدی در شهر کار می‌شود تا بتوانیم پساب را پس از تصفیه وارد شبکه کنیم، اما مردم نیز باید کمک کنند و مکان‌هایی که می‌بینند فضای سبز دچار مشکل شده است را به سامانه ۱۳۷ اطلاع دهند.

مهدی سلطان‌آقایی، مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان: شرایط بحران آب وجود دارد؛ در خیابان پرستار چاهی وجود داشت که سال گذشته خشک شد و دچار تنش بیشتری شدیم، طی برنامه‌ریزی انجام شده و هماهنگی با پیمانکار در حال حاضر طبق روال و حدود هشت روز یک بار آبیاری انجام می‌شود، تعدادی درختان توت آسیب دید و مجبور به قطع حدود ۱۵ درخت شدیم.

مشکل دیگری که علاوه بر کم‌آبی با آن مواجه هستیم، شرایط خاک منطقه است؛ آب این منطقه نمک زیادی دارد، شرایط آبی در قسمت شمال شهر خوب نیست که در این شرایط بهترین تمهید، احداث تصفیه‌خانه شمال بود که به مرحله بهره‌برداری رسیده است و اگر به نقطه ۵۰ لیتر بر ثانیه برسد، بسیاری از مشکلات آبی در منطقه ۷ رفع می‌شود.

۳ پردیس خانواده‌محور در شهر اصفهان احداث می‌شود/ تلاش برای احداث شهرک طلا در سال آینده

راه‌اندازی سیستم تهویه ایستگاه متروی شهید مفتح برای جلوگیری از بوی ماهی

محمدتقی رفیعی، رئیس اداره ارتباطات مردمی شهرداری اصفهان: بوی تعفن آزاردهنده ناشی از غرفه‌های فروش مرغ و ماهی در ایستگاه متروی شهید مفتح در خیابان بهارستان غربی از سوی شهروندان گزارش شده، اما هنوز هیچ اقدامی در این رابطه انجام نشده است‌.

هادی کریمی، مدیرعامل شرکت متروی منطقه اصفهان: در ساخت خط یک و دو مترو برای رفاه حال مسافران و مباحث درآمدزایی، تعدادی کاربری تجاری در نظر گرفته شده است، دو فضا در ایستگاه کوی امام و شهید مفتح به‌صورت مترو مارکت راه‌اندازی و از آن استقبال شده است، اما این نقدی که مطرح شده، صحیح است.

دو اقدام را مد نظر قرار دادیم، ابتدا بحث سیستم تهویه است که با شرکت مربوط وارد مذاکره شدیم و طبق برنامه تا سه هفته آینده سیستم تهویه تنظیم می‌شود، همچنین با مدیر مترومارکت مذاکره کردیم که اگر بعد از نصب تهویه بازهم مشکل رفع نشد، غرفه ماهی جمع‌آوری شود؛ البته فضای تجاری بیرون از ایستگاه است.

کد خبر 793620

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.