وحید فراهی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در گلستان با بیان اینکه ۴۰ پروژه با ۲۵۰ کلاس درس آماده شده است، اظهار کرد: بخش اعظمی از این پروژهها به بهرهداری رسید.
وی در توضیح بهسازی و شادابسازی مدارس گفت: با همت گروههای دانشآموزی حدود ۲۲۰ مدرسه یعنی نزدیک به یک هزار کلاس درس، از سطح استان شادابسازی و بهسازی شد.
مدیرکل توسعه، تجهیز و نوسازی مدارس گلستان ادامه داد: آسفالت مدارس، ایزوگام سقف مدارس، رنگسازی و تعمیرات سرویس بهداشتی انجام شده تا در مدارس، دانشآموزان سال تحصیلی بهتری را تجربه کنند.
وی مجموع اعتبارات شش ماه اول را حدود ۶۰۰ میلیارد تومان ارزیابی کرد و گفت: نزدیک به ۴۸۰ میلیارد تومان آن برای آمادهسازی پروژهها و ۱۲۰ میلیارد تومان آن برای تعمیر و تجهیز مدارس صرف شده است.
فراهی با بیان اینکه بخشی از این اعتبارات از خیرین تأمین شده است، افزود: کمک خیران در پروژههای تحویلی، ۴۰ میلیارد تومان بوده است.
وی اضافه کرد: در سال تحصیلی با توجه به اینکه خیلی از نیازها پس از آغاز مدارس مشخص میشود، باز هم با قوت در کنار دانشآموزان هستیم به کارمان ادامه خواهیم داد.
مدیرکل توسعه، تجهیز و نوسازی مدارس گلستان با بیان اینکه نزدیک به ۹۰ پروژه نیمه تمام در سطح استان داریم، افزود: در برنامه است تا پایان سالجاری دست کم ۲۰ پروژه آماده احداث و بازسازی شود.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه جزو استانهایی هستیم که نسبت به متوسط سرانه کشور عقب هستیم، نیاز است تا ۲۰۰ مدرسه یعنی نزدیک به یک هزار کلاس در استان احداث شود تا به متوسط سرانه کشور برسیم.
فراهی معتقد است: حدود سه دهم متر مربع فضای آموزشی استان توسعه پیدا کرده اما کافی نبوده است، بنابراین تلاش داریم تا این شرایط بهتر شود.
وی خاطرنشان کرد: اگر خیران در کنار ما باشند با حمایتهای دولت تا سه سال آینده امکان اینکه به متوسط سرانه کشور برسیم، زیاد است.
مدیرکل توسعه، تجهیز و نوسازی مدارس گلستان در توضیح نظارت بر مدارس غیردولتی گفت: از سال گذشته که مطابق قانون بر مدارس غیردولتی بر عهده این دستگاه قرار داده شد، تلاش به نظاممند سازی مدارس غیرانتفاعی داشتیم که در این بین بسیاری از آنها به دلیل برخوردار نبودن از استانداردها تعطیل شدند.
وی در خاتمه یادآور شد: تعدادی از این مدارس در استان به شکل مدتدار هنوز مجوز دارند که به آنها فرصتی برای نوسازی یا احداث یک مدرسه جدید را دادهایم.
نظر شما