شورا و شهرداری شیراز جلودار گسترش فرهنگ شهادت  هستند

عضو شورای اسلامی شهر شیراز با بیان اینکه همه ما مدیون خون شهدا هستیم و وظیفه ما گسترش تفکرات و فرهنگ شهادت‌طلبی و شهدا است، گفت: در این راستا شورای اسلامی شهر و شهرداری شیراز خوشبختانه جلودار است که طی این مدت بیش از ۲۰۰ یادواره شهدا به عنوان آبروی محله برگزار شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، محمدرضا هاجری امروز _شنبه سی‌ویکم شهریور_ در یک برنامه تلویزیونی ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس اظهار کرد: نظام مقدس ایران اسلامی بر مبنای ارزش‌ها و آرمان‌های الهی است و اکنون تبدیل به ام القرای جهان اسلام و محور مقاومت اسلامی شده و این مرهون تفکر ایثار و شهادت است که عده‌ای برداشت نادرستی از آن دارند.

وی با بیان اینکه همه ما مدیون خون شهدا هستیم و وظیفه ما گسترش تفکرات و فرهنگ شهادت‌طلبی و شهدا است، افزود: در این راستا شورای اسلامی شهر و شهرداری شیراز خوشبختانه جلودار است که طی این مدت بیش از ۲۰۰ یادواره شهدا به عنوان آبروی محله برگزار شده است.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز تصریح کرد: برای اینکه نسل جوان ما از محلات مختلف با رسم شیدایی و ایثار و از خودگذشتگی دوران دفاع مقدس آشنا شوند، با هماهنگی قرارگاه حضرت احمدبن موسی (ع) بیش از ۱۲ هزار نفر را در اردوی راهیان نور حمایت کردیم و اکنون کنگره ملی ۱۵ هزار شهید فارس شهید، دو وظیفه اصلی را به شهرداری شیراز واگذار کرده است.

هاجری به نامگذاری معابر شهری نیز اشاره و خاطرنشان کرد: بیش از ۹۰ درصد از نام‌گذاری‌هایی که در این کلان‌شهر صورت می‌گیرد، برای زنده نگاه‌داشتن نام شهدا است، همچنین ۵ هزار تمثال شهدا در سطح شهر و محلات به روز شده است.

وی ضمن تأکید اینکه همه ما مدیون خون شهدا هستیم و نمی‌شود با عکس شهدا عکس گرفت و برعکس سبک زندگی آنان عمل کرد، اضافه کرد: خوشبختانه شورای اسلامی شهر و شهرداری شیراز در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت جلودار است.

عضو شورای اسلامی شهر شیراز در ادامه به برنامه‌های فرهنگی در سطح شهر شیراز اشاره‌ای داشت و ادامه داد: در دهه اول مهر پردیس سینمایی مرحوم امین تارخ افتتاح و ساختمان شهرداری قدیم با عنوان بلدیه که حدود صد سال قدمت دارد به موزه بلدیه شیراز تبدیل می‌شود که فاز آن در دهه فجر آغاز خواهد شد.

توجه به هویت و بافت قدیم محلات شیراز در دستور کار است

هاجری اظهار کرد: برنامه‌های دیگری چون سعدی خوانی و حافظ خوانی در آرامگاه سعدی و حافظ و مثنوی خوانی در باغ جهان‌نما و شاهنامه خوانی نیز در بوستان آزادی برای علاقمندان برگزار خواهد شد.

وی در رابطه با برنامه‌های هفته وحدت و میلاد پیامبر اکرم (ص) افزود: بزرگترین رویداد فرهنگی، هنری و اجتماعی با نام گذر جانا توسط کنگره حضرت محمد (ص) با هماهنگی و همکاری مشترک دانشگاه شیراز و سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری و شورای اسلامی شهر در گذر حافظ هر شب برنامه متنوعی برگزار می‌کند و همچنین به منظور ایجاد شادی و نشاط اجتماعی در نقاط مختلف شهر جشن بزرگ منطقه‌ای را با هماهنگی قرارگاه حضرت احمدبن موسی (ع) در حال برگزاری است.

رئیس کمیسیون فرهنگی، گردشگری و سومین حرم اهل‌بیت (ع) شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به ضرورت توجه به هویت و بافت محلات، تاکید کرد: در این رابطه ۱۶۵ محله شیراز را شناسایی و در حوزه سخت‌افزاری و نرم افزاری برای احیای بافت قدیمی و هویت آن در حال انجام کار هستیم.

هاجری با تأکید بر استفاده از فرصت خدمتگزاری برای مردم ادامه داد: از کارهای دیگری که در سطح شهر در حال اجرا است، تکمیل تالار شهر، مرمت تالار حافظ و راه‌اندازی خانه هنرمندان است.

وی خاطرنشان کرد: این کلان‌شهر با توجه به رویکرد شورای اسلامی شهر و شهرداری تبدیل به کارگاه بزرگ عمرانی شده و مردم از این روند رضایت دارند و امید به آینده در آن‌ها زنده نگه داشته شده است.

کد خبر 792113

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.