علی رحیمیانور در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در کهگیلویه و بویراحمد، با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید، اظهار کرد: آئین جشن جوانهها ویژه مناطق عشایری استان در مدرسه امام هادی (ع) در روستای «برپهن زیلایی» و جشن شکوفهها در مدرسه شهید فرخی منطقه عشایری «پهون» با حضور دانشآموزان، اولیا، معاون پژوهش، برنامهریزی و توسعه آموزش و پرورش استان و جمعی از مسئولان برگزار شد.
وی با اشاره به اینکه زنگ بازگشایی مدارس عشایری استان در مدرسه شبانهروزی عشایری گنجهای نواخته شد، افزود: با نواخته شدن زنگ مهر به استقبال ورود دانشآموزان پایه اول ابتدایی و پایه اول راهنمایی رفتیم و از دانشآموزان برتر مناطق عشایری تجلیل به عمل آمد.
رئیس آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: مهمترین رسالت ما در آموزش و پرورش اجرای دقیق سند تحول بنیادین است و آنچه را که باید در راستای اجرای این مهم به عنوان نقشه راه داشته باشیم نظارت دقیق بر برنامه تدوین شده ستادی و برنامه عمل در مدارس است.
وی تصریح کرد: تلاش کردیم در سال تحصیلی جدید ساماندهی معلمان، مدیران و راهبران به دقت صورت گیرد و برنامهریزیهای لازم برای پروژه مهر و آغاز سال تحصیلی جدید برنامهریزی شود.
رحیمیانور خاطرنشان کرد: مدارس عشایری در کهگیلویه و بویراحمد به دلیل شرایط حاکم نظیر وجود این مدارس در مناطق کم برخوردار و بعضاً صعبالعبور نیازمند توجه خانوادهها، مسئولان و خیران است.
وی با اشاره به توزیع بستههای حمایتی و تجلیل از دانشآموزان توسط معاون پژوهش، برنامهریزی و توسعه آموزش و پرورش استان، افزود: از حمایتهای مدیریت و معاون پژوهش و برنامهریزی آموزش و پرورش استان از مدارس عشایری تشکر میکنیم و امیدواریم که این عزیزان در تهیه تجهیزات لازم مدارس توجه ویژه داشته باشند.
رئیس آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: با نواخته شدن زنگ بازگشایی مدارس قریب به سه هزار و ۵۰۰ دانشآموز در ۲۱۲ مدرسه عشایری استان سال تحصیلی جدید را آغاز میکنند.
نظر شما