هزینه ۴۰۰۰ هزار میلیارد تومانی در پروژه‌های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از ساخت پروژه‌های عمرانی با هزینه بیش ۴۰۰۰ میلیارد تومان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، قباد محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه پس از کسب رتبه برتر در جشنواره شهید رجایی امروز - پنجشنبه بیست و نهم شهریور - در جمع خبرنگاران به تشریح عملکرد دانشگاه و فعالیت‌های صورت گرفته در سال گذشته پرداخت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از افزایش رشته‌های تحصیلی از ۹۶ رشته به ۱۱۴ رشته خبر داد و گفت: این رشته‌ها هم در زمینه رشته‌های تخصصی phd و هم در رشته‌های کارشناسی می‌باشند.

وی با بیان اینکه در زمینه بین‌المللی سازی دانشگاه نیز از بیش از ۱۰ کشور دانشجو پذیرش شده است گفت: افزایش تعداد دانشجوهای بین‌الملل از ۶۰۰ نفر به ۱۱۰۰ نفر ارتقا پیدا کرده، با این شرح که دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در بین تمام دانشگاه‌های وزارت علوم و وزارت بهداشت رتبه دوم کشوری رو کسب نموده است.

محمدی درباره افزایش ۷۰۰ نفری تعداد اسکان خوابگاهی که در مجموع ۲۴۰۰ نفر اسکان دانشجو صورت گرفته و نیز افزایش ۴۰ درصد زیرساخت‌های خوابگاهی دانشگاه نیز سخن گفت.

وی ضمن بیان اینکه این دانشگاه در رتبه‌بندی تحقیقاتی برای اولین بار امسال به تیپ ۱ ارتقا پیدا کرد از کسب رتبه دوم کشور در حوزه تحقیقات و فناوری در بین ۶۹ دانشگاه کشور، اعطا نمایندگی معاونت علمی ریاست جمهوری در مجوز شرکت‌های دانش بنیان در غرب کشور به دانشگاه علوم پزشکی کشور، افزایش تعداد شرکت‌های دانش بنیان از ۱۴ مورد به بیش از ۲۰ شرکت و تجاری سازی ۷۴ محصول شرکت‌های دانش بنیان استان نیز طی سال گذشته خبر داد.

به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ساخت پروژه‌های عمرانی با هزینه بیش ۴,۰۰۰ میلیارد تومان از جمله در زیرساخت‌های دانشکده تغذیه، دانشکده توانبخشی، آغاز فعالیت مرکز نوآوری سلول‌های بنیادی به عنوان یکی از سه مرکز مجاز سلول درمانی کشور، افتتاح اورژانس بیمارستان ۳۲ تختخوابی اسلام آباد، افتتاح اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره) کرمانشاه و تخصیص ۷۰ تخت به دو بخش بستری در بیمارستان طالقانی نیز از دیگر اقدامات صورت گرفته می‌باشد.

وی همچنین از پایان کار عمرانی و افتتاح اورژانس جدید بیمارستان طالقانی با ۸۰ تخت در آینده نزدیک خبر داد و گفت: افتتاح مرکز پت اسکن آفتاب که باعث جلوگیری از مراجعه بیماران استان‌های غرب کشور به تهران گردیده ، اضافه شدن سه دستگاه MRI پیشرفته جهت بیمارستان‌های امام رضا (ع) و طالقانی و امام خمینی (ره) شهرستان اسلام آباد غرب با هزینه هر دستگاه حدود ۸۰ میلیارد تومان، افزایش ۱۸ تخت NICU و ۱۸ تخت pICU برای اطفال جهت کاهش آمار مرگ و میر نوزادان و اختصاص ۲۲ تخت مگا آی سی یو در بیمارستان فارابی از دیگر اقدامات قابل توجه این دانشگاه است.

محمدی یادآور شد نصب و بکارگیری دو دستگاه سی تی اسکن بسیار پیشرفته در بیمارستان الزهرا شهرستان گیلان غرب و بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان اسلام آباد غرب، افتتاح مرکز اورژانس بیمارستانی ثارالله با متراژ ۲۰۰۰ مترمربع جهت ارائه خدمت به زوار حسینی (ع) و اجرای بیش از ۱۰۰ پروژه بهداشتی در روستاها که شامل مراکز بهداشتی، خانه‌های بهداشت و پایگاه بهداشتی و اضافه شدن ۳۰ دستگاه آمبولانس، موترلانس و اتوبوس آمبولانس به ناوگان خودرویی دانشگاه نیز از دیگر اقدامات دانشگاه در سال ۱۴۰۲ می‌باشند.

وی در ادامه از کسب رتبه اول در اجرای طرح پزشک خانواده شهری در کشور، کسب رتبه اول کشور در طرح غربالگری فشار خون و دیابت و کسب رتبه چهارم کشور در طرح جوانی جمعیت توسط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز خبر داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه بیمارستان بسیار پیشرفته ۱۲۰ تختخوابی شهید رئیسی در آینده نزدیک نیز افتتاح خواهد شد از اضافه شدن یک دستگاه آنژیوگرافی به بیمارستان امام علی (ع) جهت صفر شدن زمان نوبت‌دهی آنژیوگرافی در این مرکز گردیده است، تجهیز بیمارستان‌های استان به امکاناتی نظیر سونوگرافی، رادیوگرافی و سایر تجهیزات متوسط با هزینه بیش از هزار میلیارد تومان و رایگان شدن هزینه درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌ها نیز خبر داد.

کد خبر 791596

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.