به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، دومین آئین تحلیف و اتیان سوگند ۴۳ نفر از داوران حرفهای و میانجیگران امروز - چهارشنبه بیست و هشتم شهریور - با حضور شهرام کرمی رئیس کل دادگستری، سعید قادری فصیح معاون حل اختلاف و جمعی از معاونین قضائی و داوران و میانجیگران استان کرمانشاه برگزار شد.
شهرام کرمی رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه با اشاره به ورودی بالای دعاوی حقوقی در مراجع قضائی گفت: یکی از سیاستهای قوه قضائیه استفاده از ظرفیت داوری خصوصی است که از بار سنگین دستگاه قضائی میکاهد و رضایتمندی مردم را در پی خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه داوری غیرحرفه ای تبعات جبران ناپذیری در پی دارد افزود: کوتاهترین و سودمندترین راه حل برای حل و فصل دعاوی و اختلافات خارج از دادگستری و از روشهای سازشی و حل اختلاف به صورت داوری خصوصی بین طرفین است و این نوع داوری یکی از برکاتی است که در نظام قضائی شامل حامل طرفین پرونده میشود.
رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه اظهار کرد: داوران تا جایی که شأن کاری خود را حفظ کنند و ارزش جایگاه خود را بدانند به مثابه یک قاضی مورد قبول مردم میباشند و دستگاه قضائی هم تا جایی که مطابق قانون و شرع باشد از آنها حمایت خواهد کرد.
کرمی راهبرد استفاده از ظرفیت داوران در ایجاد صلح و سازش و فرهنگ سازی در این زمینه و گسترش فرهنگ سازش در جامعه را مهم عنوان کرد و گفت: مسیر و فرآیند ورود به دادگستری و طرح دعاوی به جهت فراوانی و اطاله دادرسی، صدور رأی و حل اختلاف را طولانی میکند، بنابراین توصیه این است که مردم خودشان در امور حقوقی به قدری آگاه شوند که ظرفیت داوران و میانجیگران جهت حل سریع اختلافات وجود دارد.
در ادامه سعید قادری فصیح معاون توسعه حل اختلاف دادگستری استان کرمانشاه ضمن بیان نکاتی در خصوص آئین نامه داوری حرفهای و میانجیگری خاطرنشان کرد: مردم باید با این نهاد آشنا شوند تا به داوران حرفهای مراجعه کنند و برای این فرهنگ سازی نیز برنامههایی در دست اقدام داریم.
به گزارش ایمنا، در پایان این مراسم ۵ داور حرفهای و ۳۸ نفر از میانجیگران با انجام مراسم تحلیف و قرائت سوگندنامه پروانههای فعالیت خود را دریافت و کار خود را به صورت رسمی آغاز کردند.
نظر شما