به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت آموزش و پرورش، محمدمهدی کاظمی در مراسم جشن جوانهها به دختران دانش آموز اظهار کرد: شش سال پیش در چنین روزی، شما دانشآموزان در جشن شکوفهها وارد مدرسه شدید و امروز بعد از شش سال در مراسم جشن جوانهها شرکت میکنید، این یعنی شما بزرگتر شدهاید و مسئولیتهای نظام تعلیم و تربیت به محصول رسیده است.
وی با بیان اینکه در جشن جوانهها شاهد به ثمر نشستن میوههای باغ تعلیم و تربیت هستیم، افزود: امروز _بیست و هشتم شهریور _ بیش از یک میلیون و ۳۲۲ هزار دانشآموز در ۲۷ هزار دبیرستان دوره اول متوسطه، این مراسم را جشن گرفتهاند.
معاون آموزش متوسطه با بیان اینکه شما به مرحله جدیدی از زندگی قدم گذاشتهاید، ادامه داد: مسئولیتهای دیگری بر شما محول خواهد شد که باید برای این مسئولیتها تلاش کنید و ایران عزیز اسلامی را در مسیر پیشرفت ببرید که این امر محقق نخواهد شد، مگر به همت شما نوجوانان و بزرگوار که با تلاش و پشت کار و اعتماد به نفس بتوانید موفقیتهای بزرگی را برای کشور عزیز ایران اسلامی رقم بزنید، برای این مسیر اقداماتی باید انجام داد، در گام اول مطالعه مناسب و با کیفیت است و آموزشهای که معلمان و بزرگوار برای شما برنامهریزی میکنند، برنامههایی که مدیران مدارس برای شما پیشبینی کردهاند همه آنها زمینه رشد بیشتر شما را فراهم میکند، البته وظیفه شما فقط درس خواندن و مطالعه کردن نیست، بلکه شما باید مهارتهای مختلفی را برای مسئولیت مهمی که در آینده برعهده شما گذاشته میشود، کسب کنید.
کاظمی با بیان اینکه مهارتهای زندگی، شایستگیهایی که زمینه رشد را در آینده فراهم میکند و شما دانشآموزان را ارتقا میدهد، باید کسب شود، افزود: یکی از این موارد مسئولیتپذیری است، احترام به معلم، احترام به همنوعان و مهمتر از اینها احترام به پدر و مادر است که باید تقویت شود.
وی با بیان اینکه دانشآموزان باید نگاه متفاوت به پیرامون خود داشته باشند، افزود: محیط پیرامونی دارای مشکلاتی است که نباید نسبت به آن بی تفاوت بود، نه تنها محیط داخل مدرسه و محیط پیرامون و کشور بلکه باید اطراف کشور را هم رصد کرد و اتفاقات غزه را دید.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه امروز همسن و سالان شما در غزه زیر بمباران رژیم صهیونیستی نمیتوانند در مدرسه حضور پیدا کنند و ما نسبت به این مسئله مسئولیت داریم، ادامه داد: میتوانیم از همین موضوع درس مقاومت، ایستادن در مقابل استکبار و ایستادن در مقابل ظلم و پایبندی بگیریم.
کاظمی با بیان اینکه این پرچم برای کشور قداست دارد و خونهای شهیدان زیادی به پای آن ریخته شده است، گفت: در ایام آغاز هفته دفاع مقدس هستیم و از همه شهدای گرانقدر دفاع مقدس یاد میکنیم، از دانشآموزان غزه استقامت در مقابل دشمن متجاوز را با توکل به خدا یاد میگیریم که میتواند به عنوان الگو برای شما دانشآموزان باشد.
وی با بیان اینکه شما در سنین خاصی هستید که استعدادهای شما در این سنین کشف میشود، عنوان کرد: در دوره متوسطه اول از پایه هفتم تا پایه نهم قرار است دست به انتخاب بزنید، انتخابی بزرگ که مسیر آینده شما، مسئولیتپذیری شما را تعیین میکند، سعی کنید استعدادهای خود را خوب بشناسید و در مسیر تقویت این استعدادها تلاش کنید.
معاون آموزش متوسطه با بیان اینکه شما پرچمداران پیشرفت کشور هستی، ادامه داد: در پایان این دوره شما باید در مسیر هدایت تحصیلی به یک انتخاب مناسب برسید.
کاظمی با بیان اینکه هر آنچه را در مدرسه میبینیم آینده کشورمان است، گفت: معلمان، سعی کنید دانشآموزان را برای آینده تربیت کنید، در این مسیر آنچه مهم است تقویت ایمان، باور، امید و اعتماد به نفس است که باید در دانشآموزان تقویت شود. تقاضا داریم دانش آموزان را با اعتماد به نفس، پرشور، با نشاط و امیدوار به آینده برای ایران درخشان تربیت کنید.
وی با بیان اینکه در کنار آموزش، توجه به مسئله تربیت دانشآموزان مهم است، افزود: ایمان به خدا و اعتماد به نفس و عزت ملی را در دانش آموزان تقویت کنیم، دختران دانشآموز عشق به پرچم، عزت نفس، خردورزی جزو مواردی است که معلمان شما در این مسیر به شما آموزش خواهند داد، سعی کنید به این موضوع توجه داشته باشید، مقام معظم رهبری به همه به ویژه به نوجوانان و جوانان توصیه دارند که سعی کنید با قرآن مأنوس باشید، قرآن مطالعه کنید، سعی کنید حداقل روزانه یک صفحه قرآن را مطالعه کنید و اگر توانستید به معنی آن توجه کنید.
معاون آموزش متوسطه با بیان اینکه توجه به اخلاق و معنویت در کنار علم آموزی یک ضرورت است، ادامه داد: اگر اخلاق و معنویت نباشد، نتیجه دانشمند شدن، بمب اتم و کشتن کودکان و نوجوانان و دختران و زنان میشود، اما اگر اخلاق و معنویت را کسب کنیم در مسیر پیشرفت و تعالی انسان و جامعه تلاش خواهیم کرد، لذا توجه به معنویت و توجه به نماز جماعت را غافل نشوید.
کاظمی با بیان اینکه شما به عنوان الگوی زن مسلمان آینده، به سلامت خود توجه ویژهای کنید، افزود: شما قرار است آیندهساز و تربیتکننده آیندهسازان این کشور باشید، لذا سلامت جسمی و سلامت روحی شما بسیار مهم است به ویژه در دنیای کنونی که عصر اطلاعات و عصر دیجیتال است، پس در کنار توجه به فناوری دیجیتال و فناوری سعی کنید، سواد رسانهای را نیز تقویت کنید.
نظر شما