معرفی کرمانشاه به عنوان مهد خوراک ایران زمین

معاون گردشگری استان کرمانشاه گفت: در جشنواره خوراک امید ۲ از کرمانشاه به عنوان مهد فرهنگ خوراک ایران قدردانی شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، وحید امیری امروز _چهارشنبه بیست و هشتم شهریور_ در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری جشنواره خوراک امید ۲ با حضور استان‌های تهران، گلستان، گیلان و مازندران، اظهار کرد: در این جشنواره از کرمانشاه به عنوان مهد فرهنگ خوراک ایران قدردانی شد.

وی افزود: بخش نهایی مسابقه و جشنواره طعم امید ۲ با موضوع پخت غذاهای سنتی توسط افراد تأثیرگذار دارای معلولیت از سوی معاونت گردشگری برگزار شد.

معاون گردشگری استان کرمانشاه با بیان اینکه کرمانشاه در مهر سال‌جاری میزبان مرحله نهایی جشنواره خوراک طعم امید است، تصریح کرد: این اقدام علاوه بر احیای خوراک سنتی توانمندی افراد دارای معلولیت به نمایش گذاشته شد.

امیری خاطرنشان کرد: در حاشیه برگزاری این جشنواره از گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه به عنوان مهد خوراک ایران و برای فعالیت مستمر و تأثیرگذار در حوزه گردشگری و خوراک تجلیل و لوح برند کرمانشاه مهد فرهنگ خوراک ایران به استان اهدا شد.

وی اضافه کرد: این اتفاق برای گردشگری استان کرمانشاه بسیار ارزشمند است و باید روی مطرح کردن این موضوع در کشور اقدامات لازم را انجام دهیم.

به گزارش ایمنا، کرمانشاه به عنوان دومین شهر خلاق خوراک ایران در فهرست شهرهای خلاق کشور توسط یونسکو به ثبت رسیده است.

کد خبر 791086

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.