به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجانشرقی، حسین منیریفر صبح امروز _چهارشنبه بیست و هشتم شهریور_ در بازید از آخرین وضعیت بوستان روشنایی اظهار کرد: با توجه به وجود اماکن تاریخی و گردشگری مختلف از جمله مسجد کبود، کهنه بازار و موزه عصر آهن، در خیابان روشنایی و موقعیت تاریخی این خیابان که محل عبور جاده ابریشم بود، شهرداری منطقه ۸ تبریز عملیات احداث بوستان شهری در خیابان روشنایی را از ماه گذشته آغاز کرده و در صدد است عملیات اجرایی این بوستان را در حداقل زمان ممکن به اتمام برساند و در نهایت این بوستان را به بوستان خاقانی و ضلع شمالی مسجد کبود متصل کند.
وی این پروژه را در راستای توسعه فضای سبز بافت تاریخی شهر دانست و افزود: با احداث این پارک شاهد افزایش ارزش گردشگری خیابان روشنایی، مسجد کبود، رهلی بازار و موزه عصر آهن باشیم.
در ادامه احمد حمزهزاده، مدیرکل میراث فرهنگی استان آذربایجان شرقی نیز در این بازدید ضمن تقدیر از اجرای پروژه توسعه فضای سبز در بافت تاریخی شهر تصریح کرد: اجرای چنین پروژههایی منجر به افزایش جاذبههای اماکن تاریخی شهر شده است و محلی برای استفاده گردشگران ایجاد میکند.
وی اضافه کرد: در این راستا، شهرداری منطقه ۸ با مشارکت اداره کل میراث فرهنگی استان، اقدام به توسعه فضای سبز در مجاورت مسجد کبود کرده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجانشرقی ضمن بازدید از محل پروژه بوستان ۳۹۰۰ متری روشنایی و در خصوص نحوه اتصال این بوستان به بوستان خاقانی و ضلع شمالی مسجد کبود با شهردار منطقه ۸ تبریز مذاکره کرد.
بوستان روشنایی در فضایی به وسعت ۳۹۰۰ مترمربع احداث میشود که دارای معماری خاص و سنتی بوده و انواع مبلمان شهری طرح سنتی و پایه چراغهای سنتی در این بوستان نصب خواهد شد.
نظر شما