به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحالوبختیاری، حسین برزگر امروز _ دوشنبه بیستوششم شهریور_ در جمع خبرنگاران با اشاره به برداشت هلو از باغات استان اظهار کرد: سطح زیرکشت باغات استان بیش از ۵۰ هزار هکتار بوده و میزان تولیدات این باغات بیشاز ۲۶۰ هزار تن است.
وی افزود: ارزش افزوده تولیدات باغی استان بیش از هزار میلیارد تومان است که بعد از حوزه آبزیان، بخش باغات بیشترین ارزش افزوده را نسبت به میزان تولید و میزان نهاده در بخش کشاورزی داراست، در این بخش از کشاورزی بیش از ۲۵ هزار نفر در استان به صورت مستقیم مشغول به کار هستند.
رئیس سازمان جهادکشاورزی چهارمحالوبختیاری اضافه کرد: بیش از سه هزار و ۸۰۰ هکتار باغ هلو در استان وجود دارد، که بیش از ۹۵ درصد از آنها بارور هستند و سالانه ۵۶ هزار تن هلو از این باغات برداشت میشود.
برزگر با بیان اینکه بیش از دو هزار نفر در باغات هلو استان شاغلاند، گفت: از ارقام زیرکشت هلو در استان میتوان کاردی، زعفرانی، بلخی و انجیری را نام برد، رقم غالب هلو در استان رقم زعفرانی است که به صورت هسته جدا و دیررس تولید میشود.
وی خاطرنشان کرد: هلو تولید شده در استان به کل کشور به خصوص استانهای مرکز و تهران توزیع میشود و سالانه از مرداد تا نیمه دوم مهر زمان عرضه هلو استان است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی چهارمحالوبختیاری گفت: از موضوعهای ضروری لزوم ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی در حوزه ضایعات باغات هلو استان است، این امر نیاز به سرمایهگذاری دارد، از این رو از همه سرمایهگذاران در حوزه کنسانتره، پوره و صنایع جانبی که از هسته، سرشاخهها و ضایعات درختی باغات برای تولید ماده آلی و بیوکمپوستها مورد استفاده میگیرد، برای این امر دعوت میشود.
نظر شما