به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، امروز دوشنبه _بیست و ششم شهریور_ دویست و یازدهمین جلسه شورای اسلامی شهر کاشان با محوریت بررسی وضعیت اماکن ورزشی سطح شهر برگزار شد.
این جلسه با حضور رئیس اداره ورزش و جوانان، اعضای شورای شهر و شهردار کاشان برگزار شد.
در ابتدای جلسه علیرضا مفرح، رئیس شورای اسلامی شهر کاشان با تأکید بر اهمیت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی در شهر، اظهار کرد: اماکن ورزشی از جمله مهمترین زیرساختهای ارتقا سلامت عمومی و توسعه ورزشهای همگانی هستند و باید تلاش کنیم تا با بهبود وضعیت این اماکن، زمینه رشد فعالیتهای ورزشی برای تمامی اقشار جامعه فراهم شود.
در ادامه محمد جواد سلامیان زاده، رئیس اداره ورزش و جوانان کاشان به ارائه گزارشی از وضعیت فعلی اماکن ورزشی پرداخت و مشکلات و چالشهای موجود در این زمینه را تشریح کرد.
وی کمبود بودجه، فرسودگی برخی از سالنها و زمینهای ورزشی و نیاز به تجهیزات بهروز را از جمله چالشهای اصلی عنوان کرد و خواستار همکاری بیشتر شهرداری و سایر نهادها در این حوزه شد.
ضرورت احیا مجمع خیرین توسعه عمران شهری
در ادامه حسین حیدریان با اشاره به جایگاه بالای ورزش در کشورهای توسعه یافته از شهردار کاشان خواست تا با قرار دادن فضایی مناسب به این مجمع در حوزه توسعه شهری بکوشد.
وی اظهار کرد: بحث ورزش در دنیا تبیین شده است و هرگونه سرمایه گذاری در این خصوص کمک به توسعه یافتگی است.
حیکی از اعضای شورا و رئیس مجمع خیرین توسعه عمران شهری کاشان با اشاره به اینکه متأسفانه در این منطقه ورزش در تخصیص بودجهها حرف آخر را میزند، افزود: شاهد آن هستیم که با تأکیدات مقام معظم رهبری به حوزه ورزش جوانان همچنین این مهم مورد بی مهری قرار میگیرد.
حیدریان تصریح کرد: خیرین ظرفیت بزرگی برای شهر کاشان محسوب میشوند، مدیران شهری میتوانند با استفاده از این ظرفیت توسعه منطقه را با سرعت بیشتری پیش برده و در این خصوص گامهای بلندتری بردارند.
وی توافقات قبلی شهرداری با اداره ورزش و جوانان را نا فرجام خواند و گفت: متأسفانه در دورههای قبل کسورات زیادی در حوزه ورزش انجام گرفته است و سرانه ورزشی پایینی را برای این شهرستان رقم زده که ۲۱ سانتیمتر مربع برای هر نفر است و میتوان گفت بسیار پایین و رتبه یکم کشوری را در این خصوص به خود اختصاص داده و تنزل کرده است.
عضو شورای اسلامی شهر کاشان افزود: کاشان با دارا بودن ظرفیتهای ویژه اقتصادی و خیری میتواند این منطقه را در استاندارد سازی جایگاه سرانه ورزشی کشور که یک متر است برای هر نفر قرار دهد در صورتی که شهرداری با فراهم کردن مکانی به احیای مجمع توسعهی عمران شهری بپردازد.
حیدریان با اشاره به فعالیت و هزینه کرد بخش خصوصی در باشگاه خیابان کارگر کاشان گفت: هم اکنون شاهد فعالیت یک آکادمی کشتی در این منطقه هستیم که در کوتاهترین مدت توانسته است بازیکن تیم ملی کشتی را پرورش و روانه این تیم کند.
عدم عدالت توزیعی در رفاه شهرستان کاشان
حسین باغشیخی نیز در این جلسه اظهار کرد: با توجه به ضرورتها و آسیبهای اجتماعی نگاه عدالت محور در برخی مناطق کاشان کمرنگ بوده است.
وی افزود: در برخی از محلات کم برخوردار با وجود ظرفیتهای ویژه ورزشی نگاه خاصی صورت نگرفته و توزیع ناعادلانه رفاه در شهرستان سبب شده که سرانه ورزشی و رفاهی بسیار پایینی برای این ظرفیتهای ورزشی رقم زده شود.
یکی از اعضای شورای اسلامی شهر کاشان گفت: با توجه به اینکه خیران مناطق کم برخوردار رفاهی مطالبهگری و همراهی خوبی با مدیران شهری داشتند اما همچنان شاهد این بی عدالتی هستیم.
باغشیخی با بیان اینکه خیرین پای کار توسعه محلات هستند تصریح کرد: مدیرت شهری با نگاه عدالت محور به این مناطق میتواند به جذب شرکتهای بزرگ و متمول پرداخته و مسئولیتهای اجتماعی آنان را در حوزههای ورزش و رفاه اجتماعی یادآور شود.
کی حمایت خاصه از بانوان را در راستای ورزش و نشاط اجتماعی از مدیریت شهری خواست و افزود: بانوان به عنوان پایههای اصلی خانواده باید مورد تفقد و نگاه ویژه مدیریت شهری قرار گرفته و به سلامت جسم و روحشان توجه ویژه شود.
هزینه سالنهای ورزشی کاشان غیر مجاز است
در ادامه علیرضا عرب بیگی با اشاره به اینکه هم اکنون هزینه باشگاههای ورزشی بیش از حد مجاز است، اظهار کرد: بر اثر مصوبات به عمل آمده حد اکثر هزینه هر سالن ورزشی باید ۱۹۰ هزار تومان باشد که اکنون بسیار بیشتر از این مبلغ دریافت میشود.
وی با اشاره به ظرفیت و جایگاه بالای ورزش فوتبال در کشور و منطقه کاشان افزود: هیچ سالنی در شهر کاشان به هیئت فوتبال تعلق ندارد که تیمهای ورزشی فوتبال را دچار بحران کرده است.
یکی از اعضای شورای اسلامی شهر کاشان گفت: چنانچه سالنی در اختیار این هیئت ورزشی قرار بگیرد با توجه به استعدادهای درخشانی در فوتبال منطقه، شکوفایی بیشتری در این حوزه ورزشی شهرستان را شاهد خواهیم بود.
نظر شما