حجم سد زاینده‌رود به ۳۰۷ میلیون متر مکعب رسید

بر اساس آخرین آمار اعلام‌شده از سوی دفتر مطالعات پایه منابع آب، حجم آب پشت سد زاینده‌رود به ۳۰۷ میلیون متر مکعب رسیده که برابر با ۲۵ درصد از حجم سد بوده و نسبت به سال گذشته ۳۲ درصد کاهش را ثبت کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بر اساس آخرین آمار اعلام‌شده از سوی دفتر مطالعات پایه منابع آب، از ابتدای سال آبی تا بیست و چهارم شهریور ۱۴۰۳ موجودی مخزن ۱۷ سد در کشور کاهش داشته است.

بیشترین کاهش حجم سد مربوط به سد «استقلال» در هرمزگان است که نسبت به سال گذشته ۶۳ درصد کاهش پیدا کرده است، سپس سد «رودبار» در استان لرستان با ۵۴ درصد کاهش، سد «نساء» در استان کرمان با ۳۶ درصد کاهش، سد «کمال صالح» در استان مرکزی و سد «زاینده رود» در استان اصفهان با ۳۲ درصد کاهش، سد «پانزده خرداد» در حوضه قمرود با ۲۹ درصد کاهش، سد «‌تنگوئیه سیرجان» در استان کرمان با ۲۵ درصد کاهش، بیشترین کاهش حجم را در بین مهم‌ترین سدهای کشور داشته‌اند.

از سوی دیگر بیشترین افزایش حجم مربوط به «وشمگیر، گلستان، بوستان» در گلستان است که نسبت به سال گذشته حجم آن ۴۴۸۷ درصد افزایش پیدا کرده است، ۱۳ سد دریاچه ارومیه در حال حاضر ۶۴۸ میلیون متر مکعب آب دارند که برابر ۳۹ درصد از حجم این سدهاست و نسبت به سال گذشته ۲۸ درصد افزایش پیدا کرده است.

سدهای پنج‌گانه تهران در حال حاضر ۵۱۲ میلیون متر مکعب آب دارند که برابر ۲۷ درصد از حجم این سدهاست و نسبت به سال گذشته ۲۴ درصد افزایش نشان می‌دهد.

در خوزستان که پرآب‌ترین جلگه کشور است، نیز «زنجیره کارون» بیش از ۸۲ هزار و ۲ میلیون متر مکعب، «سد دز» ۱۷۲۷ میلیون متر مکعب، سد «کرخه» بیش از ۲۷۸۳ میلیون متر مکعب، سد «‌جره» ۱۲۵ متر مکعب و سد «‌مارون» ۷۷۱ میلیون متر مکعب آب دارد که در این بین بیشترین افزایش حجم مربوط به سد «کرخه» است که نسبت به سال گذشته ۴۵ درصد افزایش را ثبت کرده است.

حجم سد زاینده‌رود به ۳۵۲ میلیون متر مکعب رسید

حجم آب پشت سد زاینده‌رود به ۳۰۷ میلیون متر مکعب رسیده که برابر با ۲۵ درصد از حجم سد بوده و نسبت به سال گذشته ۳۲ درصد کاهش را ثبت کرده است.

حجم سد زاینده‌رود به ۳۰۷ میلیون متر مکعب رسید

کد خبر 789893

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.