به گزارش خبرگزاری ایمنا از گلستان شعبان شتایی بعداز ظهر امروز - پنجشنبه بیست و دوم شهریور- در جمع خبرنگاران اظهارکرد: اساتید دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در بخشهای گوناگون از جمله خلیج گرگان، آتشسوزی، گرد و غبار، پسماند و پالایش نفتی ایدهها و طرحهای تخصصی خود را ارائه کرده و کارهای اجرایی و مطالعاتی انجام میدهند.
وی با اشاره به ورود اساتید این دانشگاه برای حل معضلات و مشکلات جامعه، گفت: امسال رقم قراردادهای اجرایی و پژوهشی این مرکز آموزش عالی با بخش صنعت و دستگاههای اجرایی به ۱۰۰ میلیارد ریال رسید.
رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با بیان اینکه قراردادهای پژوهشی و اجرایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در سال گذشته ۷۰ میلیارد ریال بود، افزود: برای تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت نیز اقدامات بسیار خوبی انجام شده است.
وی برگزاری دورههای مهارتی را یکی از رویکردهای اصلی این دانشگاه برشمرد و افزود: دانشگاه مهارتمحور یکی از شعارهای اصلی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی است و در این بخش تأمین زیرساختها و برگزاری دورههای مختلف در دستور کار قرار گرفته است.
شتایی اضافه کرد: ایجاد گلخانه جدید صنعتی، راهاندازی دو مزرعه بزرگ پرورش ماهی، فرآوری گیاهان دارویی، فرآوری گوشت برای آشنایی دانشجویان صنایع غذایی با تولیدات این بخش، راهاندازی و بازسازی مجدد واحدهای تحقیقات علوم دامی از جمله اقدامات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در سال گذشته بوده است.
وی هدف از این اقدامات را افزایش توانمندی عملی دانشجویان و کمک به آنها برای ورود به بازار کار دانست و افزود: اشتغال به کار تا حد زیادی به دانشجو بستگی دارد اما در مجموع ۷۰ درصد دانشآموختگان رشتههای کشاورزی دارای بازار کار خصوصی، جذب بازار کار میشوند.
رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در خاتمه یادآورشد: سال گذشته دانشگاه، با برگزاری نزدیک به ۲۵۰ دوره تخصصی و عمومی جزو پنج دانشگاه برتر کشور در برگزاری دورههای مهارتی قرار گرفت.
نظر شما