به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، رضوان باقلاچی با اشاره بر اهمیت موضوع تربیت اسلامی اظهار کرد: در حال حاضر حلقه مفقوده تربیتی بهویژه در بحث آسیبهای اجتماعی و پیشگیری از آنها بحث تربیت اسلامی است که با یاری خواستن از آموزههای دینی و اسلامی بهترین نتیجه را میتوان به دست آورد.
وی با اشاره به برخی از آسیبهای اجتماعی افزود: در سایه مطالعات و بررسیهای صورت گرفته دبیرخانه پیشگیری از هر گونه اقدام به خودکشی به دانشگاه علوم پزشکی محول شد تا با برگزاری جلسات مستمر و تدوین سند ملی پیشگیری از خودکشی و همچنین بومی سازی آن نسبت به حساس سازی موضوع و انجام اقدامات تخصصی همت شود.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل اظهار داشت: گاهاًً مشاهده میشود که اقدام کنندگان به خودکشی و یا افکار آن بهدور از هرگونه اطلاعات و پیامدهای آن در مواجهه با مسائل مستاصل مانده و خطرات بسیاری را متوجه جامعه میکنند که بر تمامی ارگانها و دستگاههای اجرایی لازم و ضروری هست که نسبت به آماده سازی افراد برای روزهای سخت، طاقت فرا و دشوار احساس وظیفه و تعهد کنند.
باقلاچی بر لزوم فراگیری و اهمیت بخشی به آموزشهای کاربردی برای ادامه زندگی هم تاکید کرد و گفت: نهادهای آموزشی بهویژه آموزش و پرورش، خانواده و محیطهای آموزشی میتوانند با برنامهریزیهای درست و بهرهگیری از تلاشهای صورت گرفته در دیگر ممالک، کودکان را با آماده سازی بهتر و هدفدار به جامعه تحویل دهند.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت موضوع هوش مصنوعی و تاکید و اهتمام ویژه رهبر انقلاب نسبت به این موضوع روز و مهم گفت: امروزه با استفاده از توان هوش مصنوعی بسیاری از موارد قابل کنترل و پیشگیری هستند و باید با استفاده از نظرات متخصصان، اندیشمندان و صاحب نظران در بحث پیشگیری، توانمند سازی آموزش و تربیت نسلهای آینده با برنامه ریزیهای درست و اصولی، موفق عمل کنیم.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل تاکید کرد: استفاده از ظرفیت آموزش و پرورش برای ارتقای مهارتهای زندگی و استفاده از ظرفیت علم نوین و هوش مصنوعی تداوم بخش زندگی سالم، پرنشاط، ایمن و موفق است.
نظر شما