افزایش ۵ درصدی تولید گوشت شتر در خراسان‌جنوبی

معاون جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: از ابتدای سال تاکنون ۳۳۶ تن گوشت شتر در واحدهای صنعتی و سنتی خراسان‌جنوبی تولید شده که نسبت به مدت مشابه پارسال ۵ درصد افزایش داشته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، محمد شبانی امروز _دوشنبه نوزدهم شهریور_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امسال تولید گوشت شتر در استان ۵ درصد افزایش یافته است.

وی افزود: ۳۳۶ تن گوشت شتر از ابتدای سال تاکنون در واحدهای صنعتی و سنتی خراسان جنوبی تولید شده است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: این میزان نسبت به مدت مشابه پارسال ۵ درصد افزایش داشته است.

وی ادامه داد: ارزش این میزان گوشت شتر ۱۸۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان است.

شبانی با اشاره به اینکه از جمله نژادهای شتر استان نژاد بلوچی، تک کوهانه و سندی است، بیان کرد: گوشت‌های تولید شده به صورت زنده علاوه بر تولید استان به استان‌های همجوار از جمله خراسان رضوی، یزد و تهران صادر می‌شود.

کد خبر 788363

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.