به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، محمد شبانی امروز _دوشنبه نوزدهم شهریور_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امسال تولید گوشت شتر در استان ۵ درصد افزایش یافته است.
وی افزود: ۳۳۶ تن گوشت شتر از ابتدای سال تاکنون در واحدهای صنعتی و سنتی خراسان جنوبی تولید شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: این میزان نسبت به مدت مشابه پارسال ۵ درصد افزایش داشته است.
وی ادامه داد: ارزش این میزان گوشت شتر ۱۸۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان است.
شبانی با اشاره به اینکه از جمله نژادهای شتر استان نژاد بلوچی، تک کوهانه و سندی است، بیان کرد: گوشتهای تولید شده به صورت زنده علاوه بر تولید استان به استانهای همجوار از جمله خراسان رضوی، یزد و تهران صادر میشود.
نظر شما