به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، جابر ملکی عصر امروز_دوشنبه نوزدهم شهریور_ در جلسه رسیدگی به صدور پروانه ساخت در محدوده مناطق بافت فرسوده این شهر، بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری و موضوع بازآفرینی را از مهمترین دغدغههای بسیاری از شهرداریها و دستگاههای اجرایی محلی کشور برشمرد و اظهار کرد: از همین رو شهرداری ساری با توجه به قدمت دیرینه و سابقه تاریخی و دارا بودن بیش از ۱۰۱۷ هکتار محدوده بازآفرینی شهری در راستای تصمیمات اخذ شده، سیاستهای اجرایی دولت در بالابردن کیفیت زندگی شهری و توسعه همهجانبه، اقدام به برنامهریزی هدفمند کرده است.
وی افزود: در صدر این برنامهها، اجرای سیاستها و ضوابط تشویقی کالبدی متضمن نوسازی محلهای در بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری جهت مردمیسازی و نوسازی مسکن، بیش از ۴۴۰ پروانه ساختمانی با مساحت بیش از ۱۴۵ هزار و ۸۸۷ مترمربع پروانه ساخت صادر شد.
معاون شهرسازی و معماری شهردار ساری عنوان کرد: بالغ بر ۲۲۰ میلیارد ریال تخفیفهای اعمالشده در هزینه عوارض صدور پروانه در مناطق چهارگانه شهرداری ساری است.
ملکی بابیان اقدامات پیشرو و ظرفیتهای ایجادشده از طریق ضوابط و تشریح آنها برای شهروندان نسبت به مشارکت آنها در تحقق بازآفرینی شهری، عنوان کرد: مزایا و تسهیلات خوبی از سوی شهرداری برای متقاضیان بازآفرینی و نوسازی در نظر گرفتهشده است.
وی با تاکید بر اینکه شهرداری در این خصوص از تمامی توان خود استفاده کرده که زمان صدور پروانه را به حداقل برساند، اظهار داشت: حتی در این میان قسمتی از مسیر را متقاضیان بهصورت غیرحضوری انجام میدهند.
معاون شهردار ساری به سیاستها و ضوابط تشویقی کالبدی نوسازی محلهای در بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری (غیر بافت تاریخی) مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری اشاره کرد و گفت: مالکان این مناطق میتوانند بر اساس مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری در راستای نوسازی بافت فرسوده و ناکارآمد شهری شهرداری ساری از مشوقات این طرح بهرهمند شوند.
ملکی خاطرنشان کرد: در این بسته اعطای تراکم تشویقی بر اساس مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری، امکان دریافت پروانه برای قطعات مسکونی با مساحت کمتر از ۵۰ مترمربع که امکان تجمیع نداشته باشند؛ فراهم شده است.
نظر شما