۱۳ درصد اشتغال ایجاد شده در استان مرکزی به بخش تعاون اختصاص دارد

استاندار مرکزی گفت: پارسال این استان رتبه دوم اشتغال کشور را کسب کرد که ۱۳ درصد اشتغال ایجاد شده مربوط به بخش تعاون است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، فرزاد مخلص‌الائمه صبح امروز _یکشنبه هجدهم شهریور_ در آئین نوزدهمین جشنواره تعاونی‌های برتر و چهاردهمین آئین تجلیل از کارآفرینان برتر استان مرکزی اظهار کرد: در دولت سیزدهم برای اولین بار خط اعتباری ویژه برای توسعه و حمایت از بخش تعاون در نظر گرفته شد که امید می‌رود حمایت‌ها از این بخش بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: نامگذاری‌های مناسبت‌ها در تقویم ملی، منجر به توجه ویژه به مسائل مرتبط با آن موضوع می‌شود، باید تلاش شود تا مسائل هر بخش در هفته مورد نظر به صورت ویژه‌تر دنبال و پیگیری شود.

استاندار مرکزی با بیان اینکه نامگذاری هفته‌های مختلف نقش مؤثری در توسعه فرهنگ برای هر موضوع دارد تصریح کرد: رخداد خوبی در عرصه اقتصادی کشور در سال‌های اخیر به وقوع پیوسته که بخشی از آن در گروه بخش تعاون است.

مخلص‌الائمه اضافه کرد: پارسال این استان رتبه دوم اشتغال کشور را کسب کرد که ۱۳ درصد اشتغال ایجاد شده مربوط به بخش تعاون است.

وی با بیان اینکه در استان مرکزی بخش تعاون باید بر اساس سند توسعه ابلاغی گام بردارد گفت: لازم است توجیهات و پیگیری‌های لازم در این زمینه صورت گیرد زیرا این سند مهم در سال ۱۴۰۱ تصویب و ابلاغ شده و در قانون اساسی به بخش تعاون توجه ویژه شده است.

استاندار مرکزی افزود: وزارت تعاون به تنهایی نمی‌تواند بخش تعاون را مدیریت کند، امید می‌رود در هر وزارتخانه‌ای یک معاونت امور تعاونی تشکیل شود که در هر وزارتخانه یک حامی برای این بخش وجود داشته باشد و منحصر به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نباشد.

مخلص‌الائمه با بیان اینکه ۲۵ درصد تولید ناخالص داخلی و ۱۵ درصد حجم نقدینگی کشور باید در بخش تعاونی جذب شود گفت: اقتصاد ایران اسلامی بر اساس بخش‌های دولتی، تعاونی و خصوصی در نظر گرفته شده است و در دورانی که بخش خصوصی به اضمحلال کشیده و توسعه پیدا نکرد و خروجی لازم را نداشت و برخی شرکت‌های ورشکسته شد، خوشبختانه بخش تعاون از این آسیب در امان بود.

وی ادامه داد: خوشبختانه بخش تعاون در طول سال‌های گذشته با توسعه و توفیقات خوبی همراه بوده است.

استاندار مرکزی با بیان اینکه آموزش و ترویج فرهنگ تعاونی جزو اولین تأکیدات سند توسعه ابلاغی است اضافه کرد: بر اساس این سند، ظرف مدت ۱۰ سال یعنی تا سال ۱۴۱۱ باید ۲۰ درصد اشتغال مولد، ۲۵ درصد از تولید ناخالص ملی کشور و ۱۵ درصد از حجم نقدینگی کشور مربوط به بخش تعاون باشد.

اجرای ۱۵ ویژه برنامه برای هفته تعاون در استان مرکزی

جمشید امیدی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی هم اظهار کرد :‌۱۵ ویژه برنامه برای هفته تعاون در استان مرکزی در نظر گرفته شده است.

وی، شعار هفته تعاون امسال، تبلور مشارکت مردمی برشمرد و افزود: در هفته تعاون ۹ پروژه عمرانی و تعاونی با میزان سرمایه گذاری ۲۲۴ میلیارد تومان، ۶۴۸ نفر عضو و اشتغال پیش‌بینی شده ۱۸۹ نفر در استان مرکزی افتتاح می‌شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی تصریح کرد: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۸۹ فرصت شغلی جدید ایجاد شده است.

امیدی از ثبت ۵۰ شرکت تعاونی در استان مرکزی از شهریورماه سال گذشته تاکنون خبر داد و گفت: تعداد اعضای این تعاونی‌ها یک هزار و ۹ نفر است و ۷۹۸ میلیارد ریال تسهیلات از شهریورماه سال گذشته تاکنون به ۱۵ شرکت تعاونی از محل تبصره ۱۸ سال ۱۴۰۱ پرداخت شده است.

کد خبر 788030

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.