به گزارش خبرگزاری ایمنا از گلستان، حسن ملکشاهکویی با اشاره به اینکه در گرگان دو هزار زبالهگرد و دورهگرد وجود دارد، اظهار کرد: برای کنترل این آسیب اجتماعی در گرگان باید قدم جدی در راستای فرهنگسازی و ساماندهی برداریم و چالشهای مدیریتی آن را مرتفع سازیم.
وی افزود: متولی جمعآوری و حمل زباله تا سایت پسماند در شهرها بر عهده شهرداریها و در روستاها بر عهده دهیاریها است.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداریهای گلستان ادامه داد: متأسفانه شرایطی پیش آمده است که مردم با مشاهده هر نوع وضعیت نامتعارف، نگاهها و انگشت اشاره را به سمت سازمان مدیریت پسماند شهرداریها میگیرند.
وی یادآور شد: سازمان مدیریت پسماند استان گلستان در جایگاه خوبی قرار دارد و اقدامات خوبی در سرتاسر نقاط استان از جمله آزادشهر و آققلا انجام داده است.
به گفته ملک شاهکوهی، ارزیابی سلامت آب سفرههای زیرزمینی استان حائز اهمیت بوده و پایش این موضوع به صورت سالانه و مداوم در حال انجام است.
وی با اشاره به خرید تجهیزات لازم جهت حمل و جمع آوری زباله گفت: در سالجاری خرید ماشینآلات به تعداد هفت دستگاه سیمی تریلر، پنج دستگاه کشنده و سه دستگاه نیسان وانت محقق شده که این ماشینآلات با اعتبار ۴۶۰ میلیارد ریال خریداری شده است.
به گفته مدیرعامل سازمان پسماند استان گلستان، دفن بهداشتی پسماند در کشور تنها در گلستان انجام میشود، همچنین اکثر بیمارستانهای استان مجهز به دستگاه بیخطرسازی پسماند بهداشتی هستند.
وی از امحاء روزانه ۱۰ تن پسماند پزشکی در سایت آققلا خبر داد و گفت: بهروزرسانی مرکز امحای پسماندهای پزشکی در سایت آققلا، تجهیز ماشینآلات و و خرید دو دستگاه ماشینآلات استاندارد حمل پسماندهای بیمارستانی برای این سایت زباله در استان با اعتبار ۵۰ میلیارد ریالی محقق شد.
نظر شما