به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، جمشید امیدی صبح امروز _شنبه هفدهم شهریور_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این تعداد اشتغال با تشکیل ۵۰ شرکت تعاونی جدید در در استان مرکزی ایجاد شده است.
وی از افتتاح ۹ طرح عمرانی و تعاونی با سرمایه ثبتی اولیه دو هزار و ۲۴۰ میلیارد ریال و اشتغالزایی برای ۱۸۹ نفر در هفته تعاون خبر داد و افزود: در این هفته ۱۵ ویژه برنامه در نظر گرفته شده که تا بیست و دوم شهریور اجرا خواهد شد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی خاطرنشان کرد: با راه اندازی ۵۰ شرکت تعاونی جدید، یکهزار و ۴۲۶ فرصت شغلی از شهریورماه سال گذشته تاکنون در استان ایجاد شده است.
امیدی تصریح کرد: برپایی میز خدمت و تجلیل از تعاونیهای برتر، دیدار کارکنان بخش تعاون با نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و بازدید از شرکتهای تعاونی، از جمله برنامهها هدفگذاری شده برای هفته تعاون است.
وی افزود: در استان مرکزی ۲۰۰۲ شرکت تعاونی فعال است که بیشترین شرکت با ۳۵۴ تعاونی در شهرستان ساوه قرار دارد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: شمار اعضای شرکتهای تعاونی فعال این استان با احتساب سهام عدالت ۹۹۸ هزار و ۲۵۳ نفر و سرمایه ثبتی این شرکتها هم یکهزار و ۹۳۰ میلیارد ریال است.
امیدی با بیان اینکه تاکنون برای حدود ۲۰ هزار نفر فرصت شغلی ایجاد شده است اظهار کرد: صادرات شرکتهای تعاونی این استان از شهریورماه سال گذشته تاکنون به ۳۰ میلیون دلار رسیده است.
وی ادامه داد: این میزان صادرات در بخشهای گل و گیاهان آپارتمانی و شاخه بریده، فرش دستباف، محصولات پتروشیمی، ماهیان زینتی، پوکه آمپول، مواد غذایی و ایزوگام توسط ۲۳ تعاونی صادرات محور انجام شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی خاطرنشان کرد: افزایش اعضای یکهزار و ۹ نفره در شرکتهای تعاونی و ارائه ۲۲ هزار و ۸۰۶ نفر ساعت آموزش و توانمندسازی اعضای تعاونیها، از جمله اقدامات انجام شده در یک سال گذشته است.
امیدی اضافه کرد: در یکسال گذشته بازدید از ۱۹۹ شرکت تعاونی انجام و بر ۲۰۹ مجمع تعاونی نظارت شده و مشکلات ۴۹ شرکت هم در کمیته مربوطه بررسی و پیگیری شده است.
وی از برگزاری جشنواره تعاونیهای برتر استان مرکزی خبر داد و گفت: فراخوان این جشنواره از شانزدهم اردیبهشت امسال اطلاع رسانی شد و از بیست و یکم اردیبهشت تا بیست و هفتم خرداد ۱۵۹ شرکت تعاونی در سامانه جامع هوشمند ثبتنام کردند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی افزود: در مجموع از این تعداد ۱۱۵ شرکت تعاونی به مرحله داوری رسیدند و از این تعداد شش شرکت تعاونی به عنوان برتر استانی و سه شرکت شایسته تقدیر شناخته شدند.
تخصیص اعتبار به تسهیلات ازدواج و فرزند آوری
سید علیرضا حسینی معصوم مدیر بانک توسعه تعاون استان مرکزی هم از تخصیص اعتبار در زمینه ازدواج به مبلغ ۲۴۵ میلیارد ریال خبر داد و اظهار کرد: ۸۹ درصد این میزان، معادل ۲۱۹ میلیارد ریال پرداخت شده و اعتبار تخصیص یافته برای فرزندآوری هم ۲۸ میلیارد ریال در نظر گرفته شده که تاکنون ۲۲ میلیارد ریال آن معادل ۷۹ درصد پرداخت شده است.
وی تصریح کرد: اعتبار اختصاص یافته از محل خط اعتباری دو هزار میلیارد تومانی کشور به این استان از شهریورماه سال گذشته تاکنون، ۴۱۰ میلیارد ریال است که یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریال آن پرداخت شد.
مدیر بانک توسعه تعاون استان مرکزی افزود: در این مدت اعتبار تخصیص یافته به استان از محل خط اعتباری سههزار میلیارد تومانی، ۵۵۰ میلیارد ریال است که ۱۰۰ درصد این رقم پرداخت شده است.
حسینی معصوم تصریح کرد: در پنج ماه ابتدای امسال تسهیلات پرداختی توسط این بانک در استان مرکزی به ۱۱ هزار و ۳۳۵ میلیارد ریال رسید که در قالب دو هزار و ۴۵ پرونده پرداخت شده است.
وی گفت: اخیراً تفاهمنامه خط اعتباری هشت هزار میلیارد تومانی با عاملیت بانک توسعه تعاون به مبلغ یکهزار و ۵۷۵ میلیارد ریال ابلاغ و اختصاص یافته است.
مدیر بانک توسعه تعاون استان مرکزی از پرداخت ۳۵۰ میلیارد ریال از محل قرارداد صندوق ملی محیط زیست توسط این بانک خبر داد و افزود: امسال دو هزار و ۶۵۸ میلیارد ریال اعتبار بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۱، در چهار بخش، صنعت، گردشگری، تعاون و کشاورزی به استان مرکزی تخصیص یافته و ۸۶ درصد آن معادل دو هزار و ۲۹۴ میلیارد ریال پرداخت شد.
نظر شما