پاتاوه، چشم‌انتظار تحول در زیرساخت‌های درمانی و امدادی

بخش پاتاوه در شهرستان دنا با جمعیت بالغ بر ۵۰ هزار نفر از زیرساخت‌های درمانی نظیر بیمارستان و زیرساخت‌های امدادی هلال‌احمر محروم است و مردم این منطقه چشم انتظار همت مسئولان برای رفع این مشکلات هستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، بخش «پاتاوه» در شهرستان دنا به دلیل واقع شدن در دامنه کوه از موقعیت خاصی برخوردار است و همین موقعیت موجب شده است که با وجود اینکه این بخش در مسیر دسترسی مرکز کشور به جنوب قرار گرفته است از لحاظ زیرساخت‌هایی همچون بیمارستان، پایگاه جمعیت هلال‌احمر، اماکن ورزشی و تفریحی در محرومیت کامل به سر ببرد.

نزدیک به ۹۵ درصد از جمعیت ۵۰ هزار نفری بخش پاتاوه در دامنه کوه دنا یا مناطق کوهستانی دیگر نظیر «شبلیز» ساکن هستند و وجود پایگاه هلال احمر در این بخش در کنار احداث بیمارستان از نیازهای ضروری و مطالبات اساسی مردم است، چرا که عبور رودخانه بشار از بخش پاتاوه، عملاً این بخش را دو قسمت کرده است و هرساله اخبار زیادی از غرق‌شدگی در این رودخانه و سقوط و گرفتاری مردم در ارتفاعات دنا روی خروجی رسانه‌ها قرار می‌گیرد.

انتظار ساخت بیمارستان پاتاوه هفت ساله شد

متولیان بهداشت و درمان استان کهگیلویه و بویراحمد در چند سال گذشته بارها کلنگ احداث بیمارستان ۳۲ تختخوابی شهر پاتاوه را به زمین زده‌اند اما همچنان چشمان مردم شهر منتظر قیچی شدن روبان افتتاح این بیمارستان است.

کلنگ‌زنی بیمارستان پاتاوه برای نخستین‌بار در سال ۹۶ در دولت حسن روحانی به زمین زده شد و در آخرین بار در چهارم شهریور سال گذشته توسط وزیر بهداشت وقت مجدد به زمین زده شد، اما براساس شنیده‌ها، گویا دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با فرد اهدا کننده زمین به توافق نرسیده است.

سعید جاودان‌سیرت، رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در آخرین اظهار نظر درباره احداث بیمارستان شهر پاتاوه، علت تحقق پیدا نکردن این موضوع را نبود زمین دانسته و گفته بود: «وزارت بهداشت در صورت اهدای زمین در شهر پاتاوه آماده اقدام در زمینه ساخت بیمارستان است.»

پاتاوه، چشم‌انتظار تحول در زیرساخت‌های درمانی و امدادی

نمایندگی هلال‌احمر در پاتاوه راه‌اندازی می‌شود

کاظم فلاحی‌دوست، مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر کهگیلویه و بویراحمد در رابطه با راه‌اندازی نمایندگی هلال‌احمر در شهر پاتاوه می‌گوید: پس از اخذ مجوز راه‌اندازی شعب لنده، مارگون، نمایندگی دفاتر دیشموک، مقدمات ایجاد نمایندگی دفتر هلال‌احمر در بخش پاتاوه نیز فراهم شده‌است.

وی با بیان اینکه مطالعات اجرایی این زیرساخت انجام و زمین مورد نیاز احداث دفتر نمایندگی هلال‌احمر بخش پاتاوه تأمین شده‌است، می‌افزاید: هم‌اکنون عملیات اجرایی راه‌اندازی سامانه‌ها و زیرساخت‌ها برای انجام ارتباط بی‌سیمی و ثبت کشیک‌های اداری این زیرساخت در حال انجام است و مرکز یاد شده به زودی بهره‌برداری می‌شود.

وی با تاکید بر این نکته که با توجه به وجود قله‌های مرتفع که هفته‌ای دست کم دو عملیات سنگین امداد و نجات کوهستان در این بخش صورت می‌گیرد، راه‌اندازی دفتر نمایندگی هلال احمر بخش پاتاوه نیازی اساسی برای نجات جان حادثه‌دیدگان محسوب می‌شود، ادامه می‌دهد: وجود آب‌های خروشان و نیاز به عملیات امداد و نجات غرق‌شدگان مسئله مهم دیگری است که امدادرسانی به حادثه دیدگان در بخش پاتاوه را ضروری کرده‌است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد تصریح می‌کند: امیدواریم آموزش و سازماندهی جوانان بخش پاتاوه در راستای تحقق هر خانواده یک امدادگر پس از راه‌اندازی دفتر نمایندگی بخش پاتاوه فراهم شود.

محمد بهرامی، نماینده شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی نیز از نهایی شدن مجوز راه‌اندازی نمایندگی هلال‌احمر در بخش پاتاوه خبر می‌دهد و می‌گوید: پیگیر حل مشکل زمین برای احداث بیمارستان در این بخش هستیم.

پاتاوه، چشم‌انتظار تحول در زیرساخت‌های درمانی و امدادی

به گزارش ایمنا، مردم بخش پاتاوه بعد از هفت سال انتظار بی‌نتیجه برای احداث بیمارستان ۳۲ تختخوابی، حال چشم انتظار حضور دائم امدادگران جمعیت هلال‌احمر در منطقه هستند تا نبود تجهیزات امدادرسانی جان فرزندانشان را تهدید نکند.

کد خبر 787140

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.