به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، فرهاد فقیهی امروز _ دوشنبه دوازدهم شهریور _ به خبرنگاران اظهار کرد: از سال ۸۴ طرح تسهیلات بهسازی مسکن روستایی با تسهیلات ۵ میلیونتومانی شروع شد و هرساله با افزایش مبلغی این ارائه تسهیلات در جریان است.
وی ادامه داد: این تسهیلات امسال به ۳۵۰ میلیون تومان با سود ۵ درصد با مدت زمان بازپرداخت ۲۰ ساله به ۹ بانک عامل ابلاغ شده است.
معاون بازسازی مسکن روستایی بنیاد مسکن استان کرمانشاه با اشاره به وجود ۲ هزار و ۵۳۰ روستا در استان، تصریح کرد: به روستاهایی که در داخل محدوده روستا کاربری مسکونی و قابلیت مجوز ساخت از سوی دهیاری را دارند، تسهیلات ساخت ارائه میشود، اما اگر زمینی خارج از طرح هادی باشد قابلیت الحاق آن به طرح هادی روستا به صورت کارشناسی در بنیاد مسکن بررسی و در صورت اخذ مجوز ساخت میتواند از تسهیلات مسکن روستایی بهرهمند خواهد شد. ملاک ارائه تسهیلات مجوز ساخت است.
رتبه اول کرمانشاه در مقاومسازی مسکن روستایی
وی با اشاره به آمار ۲ برابری متقاضی تسهیلات بهسازی مسکن روستایی امسال نسبت به سال گذشته، گفت: در حال حاضر ۵ هزار متقاضی وام تسهیلات بهسازی مسکن روستایی به بانک معرفی و حدود ۴ هزار و ۲۰۰ فقره منجر به عقد قرارداد شده و ۳ هزار واحد از این تعداد در مراحل پایانی ساخت واحد ایمنی و مقاوم هستند.
فقیهی با بیان اینکه کرمانشاه رتبه اول کشوری را در راستای مقاومسازی مسکن روستای دارا است، افزود: به واسطه بازسازیهایی که در پی زلزله سال ۱۳۹۶ انجام شد از ۱۱۸ هزار واحد مسکن روستایی استان تا کنون ۸۹ هزار واحد (بیش از ۷۵ درصد) مقاومسازی شده است.
شاخص اجرای طرح هادی در کرمانشاه به ۶۳ درصد رسید
وی در اشاره به شاخصهای مقاومسازی روستایی در ۱۴ شهرستان تابع استان، گفت: مقاومسازی روستایی در شهرستان غربی بالای ۹۰ درصد است، ولی در یکی دو بخش از شهرستان کرمانشاه بهخصوص بخش فیروزآباد عقبماندگیهایی داریم که توسط نمایندههای مجلس، فرمانداری و بخشداری پیگیری هستیم تا با استفاده تسهیلات واحدهای فرسوده خود را بازسازی کنند.
معاون بازسازی بنیاد مسکن استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: تسهیلات در راستای ساخت واحدهای روستایی است و برابر بخشنامهها، برای تعمیرات واحدهای فرسوده روستای نداریم.
وی خاطرنشان کرد: بنیاد مسکن در کنار ارائه تسهیلات مسکن روستایی، وظیفه اجرای طرح هادی روستایی را برعهده دارد.
فقیهی شاخص اجرای طرح هادی در روستاهای استان را ۶۳ درصد برابر شاخص کشوری اعلام کرد و گفت: امسال برای ۲۲۰ روستا با اعتبار ۴۴ میلیارد تومان طرح هادی (آسفالت، جدولگذاری و…) اجرا شده که سبب ارتقا بهداشت روستا میشود.
وی با بیان اینکه تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار شامل طرح هادی هستند، گفت: برای یک هزار و ۷۱۵ روستای بالای ۲۰ خانوار استان طرح هادی تعریف شده که برای یک هزار و ۶۲ روستا از این تعداد طرح اجرا شده است.
نظر شما