به گزارش خبرگزاری ایمنا، علیرضا رهرویدستجردی امروز _ یکشنبه یازدهم شهریور_ در حاشیه جلسه کارگاه آموزشی مدیریت یکپارچهسازی در حوزه مدیریت شهری شهرداری اصفهان اظهار کرد: شهرداری سال گذشته تصمیم گرفت پروژهای با محوریت یکپارچهسازی و هوشمندسازی سیستمها را بهمنظور بهرهبرداری از خرد جمعی، به زیر چتر اتاق فکر ارجاع دهد، بنابراین این اتاق فکر با هدف بهرهگیری از نظرات کارشناسان و صاحبنظران تشکیل شد.
وی با اشاره به اهداف پروژه افزود: این پروژه دو دسته هدف عمده دارد که شامل اهداف درونسازمانی و اهداف برونسازمانی (برای شهروندان و سایر ذینفعان بیرونی) میشود.
دبیر اتاق فکر کارگروه یکپارچهسازی و هوشمندسازی سیستمهای مالی و اقتصادی شهرداری اصفهان تصریح کرد: یکی از اهداف اصلی این پروژه، حذف مستندات فیزیکی و کاغذی است که این نیاز در بیشتر سازمانها و هماکنون در شهرداری نیز مطرح شده است و هدف از این اقدام، استفاده از سیستمهای الکترونیکی برای انجام امور و کاهش وابستگی به مستندات فیزیکی است.
رهروی با اشاره به مکانیزاسیون و خودکارسازی فعالیتها بیان کرد: هدف دوم، مکانیزه و خودکار کردن فرایندها است تا دخالت انسان در انجام امور به حداقل برسد و سیستمها به شکل خودکار وظایف را بر عهده گیرند، بنابراین این امر به افزایش کارایی و دقت در عملکرد شهرداری کمک میکند.
وی با تاکید بر یکپارچهسازی سیستمها گفت: در مرحله بعد، یکپارچهسازی تمام سیستمهای شهرداری مد نظر است، به این معنی که تمام سیستمها به هم مرتبط شده و بهصورت پیوسته کار کنند و از اداره سیستمها بهصورت جزیرهای و جداگانه جلوگیری شود.
دبیر اتاق فکر کارگروه یکپارچه سازی و هوشمندسازی سیستمهای مالی و اقتصادی شهرداری اصفهان با بیان اینکه هوشمندسازی سیستمها آخرین و والاترین هدف این پروژه است، عنوان کرد: در این مرحله، تصمیمگیریهایی که هماکنون با قضاوت انسانی انجام میشود، به سیستمهای هوشمند سپرده میشود، این اقدام منجر به تصمیمگیریهای دقیقتر، سریعتر و با کمترین میزان دخالت انسانی میشود.
رهروی با بیان اینکه با تحقق این پروژه، جریان دادههای دقیقتر و بهموقع به سمت مدیران شهرداری اصفهان تسهیل خواهد شد، اضافه کرد: مدیران برای تصمیمگیری نیازمند اطلاعات دقیق و بهموقع هستند و این پروژه از این جهت نقش بسیار مهمی در تهیه و ارائه این اطلاعات ایفا میکند، اطلاعاتی که بهموقع به دست مدیران نرسد، بهویژه مدیران ارشد و میانی، نمیتواند به درستی مورد استفاده قرار گیرد، بنابراین این پروژه در تهیه و ارائه اطلاعات در زمان مناسب تأثیرگذار خواهد بود.
وی با اشاره به تخصیص بهینه منابع مالی ادامه داد: یکی از کاربردهای مهم هوشمندسازی، در فرآیند تخصیص منابع مالی به پروژههای مختلف شهرداری است که در حال حاضر، این فرایند نیازمند تصمیمگیری از سوی معاون مالی و اقتصادی است که ممکن است زمانبر و پر از چالش باشد، اما با هوشمندسازی آن، تصمیمگیری بهصورت دقیق، سریع و با یک کلیک ساده انجام میشود.
دبیر اتاق فکر کارگروه یکپارچه سازی و هوشمندسازی سیستمهای مالی و اقتصادی شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه این پروژه نهتنها موجب صرفهجویی در زمان میشود، بلکه از بروز مشکلات حقوقی و مالی احتمالی نیز جلوگیری میکند، خاطرنشان کرد: این پروژه میتواند به مدیران یک تصویر جامع، شفاف، دقیق و بهموقع از وضعیت شهر ارائه دهد که به تصمیمگیریهای بهینه در راستای افزایش رفاه شهروندان کمک میکند، حتی اگر شهروندان خود بهصورت مستقیم پیگیر نباشند، شهرداری بهلحاظ قانونی، اخلاقی و شرعی موظف است منابع عمومی را به بهترین و بهینهترین شکل ممکن در راستای رفاه مردم مصرف کند.
نظر شما