کاهش بحران‌ها با پیوند کودکان و سالمندان در جشنواره فیلم‌های کودک و نوجوان

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان گفت: ایده تعامل و پیوند میان کودکان و سالمندان را در جشنواره فیلم‌های کودک و نوجوان باید مورد توجه قرار داد، زیرا تجربه دیگر کشورها در این موضوع نشان می‌دهد که با این پیوند می‌توان بسیاری بحران‌های دوران کودکی و سالمندی را کاهش داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا فائزه تقی‌پور امروز _پنجشنبه هشتم شهریور_ در «سلسله نشست‌های تجربه شهر» با موضوع جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اظهار کرد: جذابیت و خلاقیت در حوزه کودک و نوجوان، دو متغیر نزدیک به هم هستند، در این راستا جشنواره از نظر هویتی به کودک و نوجوان شناختی از خود و محیط اطراف می‌دهد.

وی با اشاره به دستاوردهای جشنواره گفت: باید بررسی شود آیا این جشنواره‌ها توانسته حتی یک کودک و یا یک مخاطب را به لحاظ مهارت‌های مختلف رشد دهد، در این راستا باید به پیامدها توجه شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان در ادامه پیشنهاداتی همچون بهره مندی از حضور کودک و نوجوانان در چنین نشست‌هایی و جذب مشارکت آن‌ها، تعامل با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و آموزش و پرورش استان برای مشارکت بیشتر کودکان و نوجوانان بیان کرد افزود: ایده تعامل میان کودکان و سالمندان را در جشنواره فیلم‌های کودک و نوجوان مورد توجه قرار دهید.

تقی‌پور ادامه داد: در این راستا پیوندی میان این دو ایجاد کنید، زیرا تجربه دیگر کشورها در این موضوع نشان می‌دهد که با این پیوند می‌توان بسیاری بحران‌های دوران کودکی و سالمندی را کاهش داد.

وی گفت: علاوه بر هنرمندان باید به حضور ورزشکاران، سیاستمداران و حتی پزشکان کودک و نوجوان در این جشنواره توجه ویژه داشت، البته حضوری که برای مخاطبان دست یافتنی باشد، هر سال با برگزاری جشنواره لایه‌ای به لایه گذشته به عنوان اقدام و تجربه ایجاد شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان توجه به جذابیت ظاهری شهر در دوران برگزاری جشنواره را بسیار مهم دانست و تصریح کرد: پیرامون تولید فیلم‌های مرتبط با حوزه هوش مصنوعی در جشنواره برنامه ریزی کنید.

کد خبر 785393

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.