شهرهای محله‌محور بستری برای ایجاد جوامع محلی پویا

رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: شهرهای محله‌محور یک الگوی شهرسازی هستند که برای ایجاد جوامع محلی پویا و کاهش وابستگی به خودروها به‌کار می‌رود.

عباس حاج‌رسولی‌ها در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به تاریخ دیرینه شهر اصفهان اظهار کرد: شهرها مجموعه‌ای از محلات هستند که با ضوابط خاصی شکل می‌گیرد.

وی افزود: تعداد محلات قابل توجهی در اصفهان شکل گرفته است و می‌توان گفت تعداد محلات این کلان‌شهر پس از انقلاب جمهوری اسلامی (سال ۱۳۵۷)، دو برابر شده است.

رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان تاکید کرد: این کلان‌شهر ۱۰۰ برابر محلات قدیم وسعت پیدا کرده و در حال حاضر محلات جدیدی توسط گروه‌ها یا اقوام مختلف شکل گرفته است.

حاج‌رسولی‌ها گفت: این کلان‌شهر دارای محلات قدیمی است و سن بعضی از محلات آن به ۴۰۰ سال می‌رسد، همچنین محله «حاج‌رسولی‌ها» در این کلان‌شهر حدود ۲۰۰ سال قدمت دارد.

وی ادامه داد: شهرهای محله‌محور یک الگوی شهرسازی هستند که به جای طراحی بزرگ‌، بیشتر تمرکزشان بر راه‌های پیاده‌رویی، حمل‌ونقل عمومی قوی و ساختارهای شهری کوچک‌تر است.

رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: این الگوی شهرسازی برای ایجاد جوامع محلی پویا و فعال و کاهش وابستگی به خودروها به کار می‌رود.

حاج‌رسولی‌ها با بیان اینکه محله‌محوری شهرها به‌طور معمول به‌معنای ایجاد شهرهای کوچک‌تر یا محله‌های مستقل در داخل یک شهر است، گفت: این محله‌ها دارای تمرکز بر خدمات محلی، فضای عمومی دوستانه و ارتباطات بین ساکنان است و موجب ایجاد فضایی متمایز و فعال درون شهر می‌شود.

کد خبر 784886

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.