محمدرضا انصاری در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: آموزشهای فنی و حرفهای در بخشهای مختلف و توسط آموزشگاههای آزاد و خصوصی در زنجان ارائه میشود.
وی تصریح کرد: آموزشها در دو بخش دولتی و غیردولتی ارائه میشود که در حوزه دولتی ۱۲۰ کارگاه آموزشی و بخش غیردولتی ۳۰۰ آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای در سطح استان فعالیت دارد.
مدیرکل فنی و حرفهای استان زنجان با اشاره به اینکه اشتغال فرآیند چند بعدی بوده و مهارتهای حرفهای یکی از اصول دسترسی به آن است، اضافه کرد: در راستای تدوین استانداردهای مبتنی بر شایستگیهای شغلی بالغ بر ۹ هزار استاندارد تدوین شده است.
وی نیازسنجی، آموزش، مشاوره و هدایت شغلی و ارائه آموزش در کارگاهها را از رویکردهای مهم این سازمان خواند و گفت: جویندگان شغل، شاغلان بنگاههای اقتصادی و دانشجویان و فارغالتحصیلان از مخاطبان این سازمان هستند.
انصاری اضافه کرد: وقتی جمعیت غیرفعال اقتصادی آموزش میبیند، بالقوه به جمعیت فعال تبدیل میشود و این موضوع به بالا رفتن مشارکت اقتصادی و کاهش بیکاری میانجامد.
وی با اشاره به اینکه ۴۳ درصد مهارتآموختگان مشغول به کار میشوند، گفت: برخی از افراد هم شاغل هستند و برای تقویت توانمندیهای شغلی آموزش میبینند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان زنجان با اشاره به اینکه زنجان در رشته صنعت ساختمان به عنوان استان معین شناخته شده است، تصریح کرد: در حال حاضر داشتن گواهی حرفهای صنعت ساختمان در رشتههای مختلف الزامی است و در همه حرفهها ناظران ساختمان مکلف به درج گواهی مربوطه هستند.
انصاری، بخشی از حوادث کار را مربوط به حوزه صنعت ساختمان دانست و گفت: بعضی از این حوادث ناشی از بهکارگیری نیروی فاقد مهارت است و از طرفی فنی و حرفهای آموزشهای مرتبط با بهداشت و ایمنی محیط کار را ارائه میدهد.
وی با اشاره به برنامههای تابستانی این اداره کل نیز افزود: در راستای غنیسازی اوقات فراغت دانشآموزان و شعار «هر دانشآموز یک مهارت» در رشته فناوری اطلاعات و الکترونیک شش دوره با شرکت ۱۵۰ نفر از متقاضیان در دو شیفت صبح و عصر در این مرکز در حال برگزاری است.
نظر شما