هادی قربانی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در خراسان شمالی اظهار کرد: نسل جدید موشها سازگاری عجیبی با انواع سموم دارند و نسبت به تلهگذاریها مقاوم هستند.
وی گرمای هوا و رفتار شهروندی را در ازدیاد جمعیت موشها مؤثر دانست و افزود: رعایت بهداشت محیطی توسط شهروندان و جلوگیری از نشر زباله در کانالها و جویها، همچنین نگهداری نکردن از پسماند نان خشک و مواد خوراکی کپک زده به مدت طولانی در محیط زندگی از عواملی است که میتواند به شهرداری در این راستا کمک کند.
رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری بجنورد ادامه داد: توجه همراه با زیادهروی در مهربانی با سگ و گربه در شهر باعث شده است همزیستی مسالمتآمیزی با موش ایجاد شود که دایره امنی برای توسعه و زاد و ولد موشها ایجاد میکند.
قربانی اضافه کرد: رعایت موارد بهداشتی و منع دسترسی به مواد غذایی در پسماندها توسط شهروندان میتواند در کنترل و مدیریت رشد موشها مؤثر باشد و هماکنون تلهگذاری در سطوح گستردهای از سطح شهر به ویژه در محله استادیوم، تختی و گلستان و هسته مرکزی شهر در حال اجرا است.
وی با تاکید بر اهمیت جمعآوری جوندگان موذی از سطح شهر اضافه کرد: مبارزه با جوندگان با شناسایی کلونیها و طعمهگذاری محلهای احتمال تردد موشها در جویها، معابر، کانالها، انهار و فضاهای سبز در حال انجام است.
رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری بجنورد با اشاره به استمرار عملیات طعمهگذاری از سال گذشته تاکنون گفت: در سال جاری شاهد کاهش موشها بودهایم که نشان دهنده کنترل جمعیت موشها و اجرای موفق طرح مبارزه با جوندگان موذی است.
قربانی افزود: از شهروندان درخواست میشود تا در دفع پسماندهای خانگی دقت و از ریختن ضایعات به داخل مسیلها خودداری کنند، همچنین مردم در صورت مشاهده جوندگان موذی با شماره سامانه ۱۳۷ تماس بگیرند.
نظر شما