از  نقطه کور غریق در دریای خزر چه می‌دانید؟

اگر می‌خواهید از نقطه کور غریق در در دریای خزر اطلاعاتی به‌دست آورید، همراه ما در این مطلب باشید .

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، این استان با ۱۵ شهرستان ساحلی، بیشترین مجاورت با دریای خزر در کشور را دارد و هرساله پذیرای مسافران زیادی از سرتاسر کشور است که راهی دیار سرسبز علویان می‌شوند تا در کنار دریا تمام خستگی‌ها کار و زندگی را به فراموشی بسپارند اما متأسفانه تعدادی از این مسافران دچار غرق‌شدگی می‌شوند و جان خود را از دست می‌دهند.

نقی کریمیان، رئیس هیئت نجات غریق مازندران با اشاره به بروز حوادث متعدد غرق‌شدگی و فوت در نقاطی از سواحل دریا که «سنگچین» مستقر است، اظهار کرد: متأسفانه بخش عمده‌ای از فوت افراد در این مناطق رخ می‌دهد که به برنامه‌ریزی و مدیریت لازم برای استقرار نیروها نیاز است.

وی افزود: سنگچین یا همان موج‌شکن‌هایی که در سواحل دری خزر وجود دارد از جمله نقاط مورد توجه مسافران و افراد بومی برای شنا کردن به شمار می‌رود، در حالی‌که از جمله مناطق پرخطر نیز به شمار می‌روند.

کریمیان ادامه داد: همه ساله بخش قابل توجهی از غریق و فوت شناگران در سنگچین‌ها رخ می‌دهد و افرادی در این نقاط جان خود را از دست می‌دهند.

رئیس هیئت نجات غریق مازندران اضافه کرد: در سال‌جاری از ۱۲ فوتی براثر غرق شدن در دریای خزر چهار نفر در نقاطی که سنگچین قرار داشت، جان خود را از دست دادند.

وی با اشاره به حوادث تأسف بار از غرق شدن افراد در سنگچین‌ها تصریح کرد: از جمله این اتفاقات ناگوار غرق شدن سه کودک در سنگچین‌های سواحل دریا در شهرستان جویبار بود که با توجه به نبود نیروهای امدادی فرصت نجات جان آنها وجود نداشت.

کریمیان بیشترین نقاط استقرار سنگچین‌ها در سواحل دریای خزر را مربوط به شهرستان‌های جویبار، بابلسر، فریدون‌کنار، نور، نوشهر، چالوس، رامسر و تنکابن اعلام کرد و گفت: هرازگاهی نیز موارد غریق و فوت افراد در همین نقاط گزارش می‌شود.

وی توضیح داد: متأسفانه هنوز برای مدیریت و استقرار نیروهای ناجی و یا انتظام برای جلوگیری از شنای افراد در سنگچین‌ها مشخص نشده است و به نوعی این بخش از سواحل دریا متولی ندارد، به همین دلیل افراد برای شنا کردن به این نقاط کور و خارج از دسترس مجریان طرح دریا می‌روند و دچار سانحه می‌شوند.

رئیس هیئت نجات غریق مازندران اظهار داشت: در حالی‌که قانون‌گذار در قانون مناطق سنگچین را دیده و برای آن چارت تعریف شده است، اما به‌دلیل نبود و مشخص نشدن متولی و مدیریت همه ساله شاهد فوت افراد در این نقاط هستیم.

کد خبر 782747

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.