اهمیت تشخیص زودهنگام مشکلات شنوایی در کودکان / لزوم تامین منابع خرید دستگاه ادیومتری

مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت گفت: آموزش و فرهنگ‌سازی از جمله اقداماتی است که به منظور ارتقای پوشش سلامت شنوایی نوزادان در دستور کار قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وبدا، کوروش اعتماد با تاکید بر اهمیت تشخیص زودهنگام مشکلات شنوایی در کودکان اظهار کرد: برنامه غربالگری سلامت شنوایی نوزادان دارای چند مرحله است و پس از تشخیص اولیه، درمان بیمار در طی مراحل مختلف انجام می‌شود.

وی افزود: در برنامه غربالگری سلامت شنوایی نوزادان، خدمات درمانی از گام نخست تا انتها، باید در دسترس و رایگان باشد که بخشی از این چرخه همچون کاشت پروتز حلزون شنوایی انجام شده است، اما گام نخست (تشخیص مشکلات شنوایی در کودکان) همچنان دارای هزینه است.

مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت با اشاره به کمبود دستگاه ادیومتری (سنجش کمّی و کیفی سیستم شنوایی) گفت: امیدواریم در این زمینه منابع مورد نیاز تأمین شود؛ از طرفی می‌توان از مراکزی که چندین دستگاه دارند، دستگاه‌هایی را به مناطق محروم و کمتر برخوردار ارسال کنیم.

اعتماد تاکید کرد: آموزش و فرهنگ‌سازی از جمله اقداماتی است که به منظور ارتقای پوشش سلامت شنوایی نوزادان در دستور کار قرار دارد.

وی از شورای عالی بیمه درخواست کرد که گام اول غربالگری سلامت گوش و شنوایی نوزادان نیز تحت پوشش بیمه قرار گیرد تا هزینه‌ها کاهش یابد و با اشاره به تأکیدات وزیر بهداشت مبنی بر رایگان شدن تمام آزمایشات تشخیصی کودکان زیر هفت سال عنوان کرد: به استناد همین ابلاغیه، باید تلاش شود که غربالگری گوش و شنوایی نوزادان هزینه‌ای را به خانواده‌ها تحمیل نکند.

مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: برنامه بعدی اداره سلامت شنوایی وزارت بهداشت، غربالگری و تشخیص مشکلات شنوایی در سنین بالاتر و گروه‌های شغلی مختلف و همچنین سالمندان است.

کد خبر 782541

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.